EAN:  9789493293328
Publicatiedatum:   11-08-2023
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  127

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Tiffany Heymans is een natuurfotografe uit Vlezenbeek en brengt met haar eerste boek een uitgekiende selectie van prachtige macrofoto’s van insecten en spinnen. Op haar unieke foto's zijn dieren van een paar millimeter groot tot in het kleinste detail te zien. Ze deelt verhalen over hoe ze elk beeld nam, aangevuld met interessante en leuke weetjes over de insecten zelf. Wist jij bijvoorbeeld dat spinnen blauw bloed hebben?! Het boek is gericht op een breed publiek, onder wie natuurliefhebbers, fans van fotografie en kinderen.

'Vertelsels van een macrofotograaf' bevat ongeveer 80 foto’s, waarvan verscheidene bekroond zijn geweest. Tiffany Heymans’ liefde voor het fotograferen van insecten heeft haar naar vele avonturen geleid. Zo is ze ooit vast komen te zitten in drijfzand tijdens een fotosessie op de Kalmthoutse Heide en werd ze zelfs eens aangezien voor een inbreker tijdens het fotograferen in een heg!

Ben je ook zo gefascineerd door deze kleine wondere wereld om ons heen, of wil je graag meer weten over insecten en spinnen? Dan is dit boek zeker iets voor jou.

  EAN: 9789493293328
  Auteur: 
  Uitgever: Beefcake Publishing
  Publicatiedatum:   11-08-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 230 mm
  Breedte: 153 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 288 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 127
  Trefwoorden:   insecten;dieren;foto's;macrofotografie;spinnen (dier)