Vertelsels van een macrofotograaf


Nederlands | 11-08-2023 | 127 pagina's

9789493293328

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,95


 

   Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas
Tekst achterflap

Tiffany Heymans is een natuurfotografe uit Vlezenbeek en brengt met haar eerste boek een uitgekiende selectie van prachtige macrofoto’s van insecten en spinnen. Op haar unieke foto's zijn dieren van een paar millimeter groot tot in het kleinste detail te zien. Ze deelt verhalen over hoe ze elk beeld nam, aangevuld met interessante en leuke weetjes over de insecten zelf. Wist jij bijvoorbeeld dat spinnen blauw bloed hebben?! Het boek is gericht op een breed publiek, onder wie natuurliefhebbers, fans van fotografie en kinderen.

'Vertelsels van een macrofotograaf' bevat ongeveer 80 foto’s, waarvan verscheidene bekroond zijn geweest. Tiffany Heymans’ liefde voor het fotograferen van insecten heeft haar naar vele avonturen geleid. Zo is ze ooit vast komen te zitten in drijfzand tijdens een fotosessie op de Kalmthoutse Heide en werd ze zelfs eens aangezien voor een inbreker tijdens het fotograferen in een heg!

Ben je ook zo gefascineerd door deze kleine wondere wereld om ons heen, of wil je graag meer weten over insecten en spinnen? Dan is dit boek zeker iets voor jou.

Details

EAN :9789493293328
Auteur: 
Uitgever :Beefcake Publishing
Publicatie datum :  11-08-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :230 mm
Breedte :153 mm
Dikte :15 mm
Gewicht :288 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :127
Keywords :  insecten;dieren;foto's;macrofotografie;spinnen (dier);dierenfotografie