Als je het zo bekijkt

EAN:  9789493201781
Publicatiedatum:   26-11-2021
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  128

   Herdruk

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Weinigen kennen het echte verhaal. Tot nu. ‘Als je het zo bekijkt’ geeft lezers een exclusief inkijkje in de verborgen wereld achter de natuur. Het gaat voorbij de krantenkoppen en onthult met humor niet eerder vertoonde gezichten van de planten en dieren om ons heen.

Voor ‘Als je het zo bekijkt’ had Maarten Buijs toegang tot -soms anonieme- bronnen dichtbij talloze grootheden uit het planten- en dierenrijk. Tijdens de seizoenen leerde hij planten en dieren kennen buiten het zicht van drukte en rumoer.

Vanuit zijn eigen ervaringen en aangevuld met verklaringen van bekende en onbekende figuren uit de natuur bracht hij de bijzonderste momenten bij elkaar in tekst en tekeningen. Even is de lezer deel van een verhaal dat normaal aan het oog onttrokken is. Eerlijk. Intiem. Ontwapenend.

Met meer dan 40 columns en 75 tekeningen werpt het boek een unieke humoristische blik op de natuur door de ogen van menselijk gedrag. Dit op het oog luchtige portret houdt lezers een verrassende spiegel voor.

Maarten Buijs is al bijna 10 jaar vaste columnist en schilder voor Landleven. Zijn beste columns en tekeningen uit Landleven vormen de basis voor ‘Als je het zo bekijkt’ en zijn aangevuld met nieuw materiaal.

  EAN: 9789493201781
  Auteur: 
  Uitgever: Edicola Publishing/Veltman Distributie
  Publicatiedatum:   26-11-2021
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 171 mm
  Breedte: 229 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 508 gr
  Voorraad: Herdruk
  Aantal bladzijden: 128