De Montessori-baby

hoe je je baby omringt met liefde, respect en begrip

EAN:  9789493095588
Publicatiedatum:   19-08-2021
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  288

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

LIEFDE, RESPECT, BEGRIP en een verrassende rust bij de verzorging van een baby staan centraal in dit boek. In het Montessori-systeem zorgt de ouder voor activiteiten die de ontwikkeling van het kind stimuleren. Voor een baby betekent dat: less is more. Er zijn minder spullen, maar er is ook minder haast.
Doe het wat rustiger aan en voorkom dat je gehaast moet voeden of een luier verschonen. Daardoor creëer je een ‘ja’-ruimte waarin de baby de wereld veilig kan ontdekken. Daarna doe je als ouder een stap terug. Jij maakt de ‘ja’-ruimte gereed, maar gaat de baby niet bezighouden.
In De Montessoribaby staan tips hoe je duidelijk en vriendelijk grenzen kunt stellen en voor een veilige hechting kunt zorgen. Je leest hoe je het beste met je baby kunt praten, en welk speelgoed en interieur de voorkeur hebben. Een onmisbaar boek voor het eerste levensjaar van je geliefde kind.

SIMONE DAVIES is de oprichter van de Jacaranda Tree Montessori, een speelgroep voor jonge kinderen en hun ouders in Amsterdam. Op haar blog, The Montessori Notebook, geeft ze adviezen over Montessori in de praktijk.
JUNNIFA UZODIKE richtte, onder andere, een Montessori-school op in Nigeria. Ook startte zij de website Nduoma.com, met tips over een solide basis voor een goed leven.

‘Een rijkdom aan praktisch advies hoe Montessori’s diep respectvolle benadering van baby’s toegepast kan worden.’ — Angeline S. Lillard auteur van Montessori, The Science Behind the Genius.

  EAN: 9789493095588
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Schuyt & Co Brandt
  Publicatiedatum:   19-08-2021
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 179 mm
  Breedte: 244 mm
  Dikte: 28 mm
  Gewicht: 851 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 288