EAN:  9789492986290
Publicatiedatum:   01-04-2021
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  42

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

“Dit boek tovert een lach op het gezicht van een moeder. Een perfect cadeau voor Moederdag!” - Boekenkrant 

De allereerste persoon die je leert kennen op de wereld is je moeder. Je groeit in haar buik, warm en knus. Ook wanneer het tijd is om die buik te verlaten, omringt ze je met liefde. Ze wikkelt je in een deken en draagt je als een kangoeroe. Ze laat je drijven op het water zoals een boei. Ze knuffelt je zacht, ze voedt je en wast je, kust je en wiegt je. En wanneer je groter wordt, toont ze je de wereld en gaat ze samen met je op ontdekking. Zelfs wanneer de wereld te groot en te eng lijkt, is zij er om je tranen te drogen.

In 'Een mama is als een huis' worden eigenschappen afgebeeld die een moeder belichaamt. De kleurrijke illustraties geven vertederende en herkenbare situaties weer, zowel voor moeders als voor kinderen. Dit boek is een liefdevolle ode aan elke mama. Een geweldig kraamkado of kado voor Moederdag!

Kleurrijke illustraties geven vertederende en herkenbare situaties van het moederschap weer, voor zowel moeders als kinderen. Een perfect kraamcadeau of moederdagcadeau!

In 'Een mama is als een huis' worden eigenschappen afgebeeld die een moeder belichaamt. Ze is de allereerste persoon die je leert kennen op de wereld. Je groeit in haar buik, warm en knus. Maar ze is niet alleen een warm nest, ze is ook een schuilplaats als je je onder haar rok verstopt of een kangoeroe als ze je wikkelt in een doek en draagt. En wanneer je groter wordt, toont ze je de wereld en gaat samen met je op ontdekking. Zelfs als de wereld te groot en te eng lijkt, is zij er om je tranen te drogen.

De kleurrijke illustraties geven vertederende en herkenbare situaties weer, zowel voor moeders als voor kinderen.

Een perfect kraamcadeau voor aanstaande mama’s!

  EAN: 9789492986290
  Auteur: 
  Uitgever: Boycott Books
  Vertaler:  Lidewij van den Berg
  Publicatiedatum:   01-04-2021
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 176 mm
  Breedte: 249 mm
  Dikte: 12 mm
  Gewicht: 300 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 42
  Trefwoorden:   kraamkado kraamcadeau;moederschap;Prentenboeken;Mama