EAN:  9789492593023
Publicatiedatum:   02-11-2017
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  247

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Gedrag van iemand met autisme is lang niet altijd te begrijpen. In dit boek wordt heel toegankelijk uitgelegd wat de oorzaak van dit gedrag is. Direct daaraan gekoppeld is beschreven hoe je ermee kunt omgaan. De kleurrijke afbeeldingen verhelderen de reis van informatie door het brein en de acht storingen die bij autisme de informatieverwerking belemmeren. Met dit boek heb je niet alleen inzicht in de oorzaak, maar ook een totaalaanpak in handen.

De kracht van dit boek is de wisselwerking tussen twee autisme-experts. De praktische kennis van Geef me de 5 grondlegger Colette de Bruin en de wetenschappelijke kennis van neurobiologisch gedragswetenschapper dr. Fabiënne Naber.

'Dit is autisme' is het derde boek in de Geef me de 5-reeks. In het eerste boek, Geef me de 5, staat wat praktisch werkt bij de omgang met mensen met autisme. Het boek is voor vele mensen en instellingen zeer effectief gebleken en is al ruim 100.000 keer verkocht. Auti-communicatie is het boek dat hierop volgt. Daarin staat hoe je effectief communiceert met iemand met autisme. Dit heb je nodig om de Geef me de 5-methodiek geslaagd toe te passen. De praktische effectiviteit van Geef me de 5 heeft zich al ruimschoots bewezen in de praktijk en is nu ook volledig wetenschappelijk onderbouwd in het nieuwe boek 'Dit is autisme'.

  EAN: 9789492593023
  Auteur: 
  Uitgever: De Vrije Uitgevers
  Publicatiedatum:   02-11-2017
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 240 mm
  Breedte: 172 mm
  Dikte: 19 mm
  Gewicht: 702 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 247
  Reeks:   Geef me de 5
  Trefwoorden:   asperger;ass;autisme;hersenwerking;neuronen;pdd-nos;Autismespectrumstoornissen