EAN:  9789492250575
Publicatiedatum:   02-12-2022
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  1648

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Dit boek leert u stap voor stap de ontwerptechnieken van 3D CAD in de bouw vanaf de eerste muur tot en met het maken van eigen families. Eerst maakt u kennis met het proces in vogelvlucht. Vervolgens gaat u aan de slag met verschillende componenten als kolommen, liggers, muren, daken en trappen. Ook leert u uw eigen componenten aan te maken. Daarna komt BIM aan bod met ruimtes, samenwerken, BIM basis ILS en het NL-SfB-afsprakenstelsel. Alle lessen zijn geschreven in een prettig leesbare stijl, met veel voorbeelden geïllustreerd en bevatten veel oefeningen. De van oorsprong Nederlandse teksten, tekennormen en regels uit het bouwbesluit zorgen ervoor dat u de juiste kennis opdoet volgens de Nederlandse bouwafspraken. Door de combinatie van theorie, geleide instructie en oefeningen leent het boek zich uitstekend voor zelfstudie.

Deze uitgave over Revit 2023 is verzorgt door auteur en docent Ronald Boeklagen en maakt deel uit van zijn serie Bouw Informatie Modelleren. Naast deze serie biedt de reeks Computer Ondersteund Ontwerpen alles over AutoCAD en Inventor. De ervaren auteur leidt bij het CAD College van TEC in Nijmegen tekenaars en constructeurs op. Tevens verzorgt hij de HBO-opleidingen voor Revit, AutoCAD, Inventor en 3ds Max. Hij ontving de Autodesk award ‘Best ATC Instructor of the Benelux’.
Gratis extra’s op cadcollege.nl

Op www.cadcollege.nl vindt u onder andere gratis instructiefilmpjes over de opgaven. Verder kunt u gratis symbolen en families downloaden. Ideale ondersteuning dus voor de zelfstandige Revit-student.

Dit boek leert u stap voor stap alle ontwerptechnieken met Revit 2023. Het is Nederlandstalig en gebruikt Nederlandse afspraken.

- Nederlandse tekst
- Nederlandse tekennormen
- Beginnende gebruiker
- Gevorderde gebruiker
- Uitgewerkte opgaven op cadcollege.nl
- CADCollege Tools op cadcollege.nl
- Ook voor Revit LT-gebruikers (gemarkeerd)
- Voor Windows

Titel: Revit 2023, Bouw Informatie Modelleren
Auteur: Ir. R. Boeklagen
ISBN: 978-94-92250-57-5, NUR 991

  EAN: 9789492250575
  Auteur: 
  Uitgever: TEC CAD College B.V.
  Publicatiedatum:   02-12-2022
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 247 mm
  Breedte: 182 mm
  Dikte: 61 mm
  Gewicht: 2416 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 1648
  Trefwoorden:   boeklagen;cad;revit;tec