EAN:  9789464870435
Publicatiedatum:   31-07-2023
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  194

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Niemand kan de toekomstvoorspellen. Maar als je alles samenbrengt wat trendwatchers, futurologen, futurists, foresight experts, super-forecasters, scenariostrategen en andere toekomstonderzoekers in de loop der jaren hebben ontwikkeld, kom je een heel eind. Dat is wat de bekende Nederlandse futuroloog Peter van der Wel ons in dit boek laat zien.

Met de nieuwste inzichten, gebaseerd op het werk van bekende toe-komstonderzoekers van uit de hele wereld, neemt Van der Wel je mee op een boeiende en leerzame reis door de wereld van het toekomstonderzoek.

Maar dit boek is meer dan alleen een inspirerende gids in de wereld van het toekomstonderzoek. Zoals de ondertitel ‘een kleine cursus’ al aangeeft, leer je in dit boek ook hoe je jezelf en je organisatie beter kunt voorbereiden op wat er mogelijk gaat komen. Van het ontwikkelen van scenario’s tot het maken van toekomstwielen, Van der Wel biedt waardevolle inzichten en praktische tips om meer zicht te krijgen op de nu nog onbekende toekomst.

Of je nu beslisser of beleidsmaker, politicus of docent, of gewoon een nieuwsgierige lezer bent, dit boek is een onmisbare bron van kennis en inspiratie voor iedereen die zich bezig wil, of moet houden met de toekomst. Dus waar wacht je nog op? Pak dit boek en laat je inspireren door deze fascinerende kleine cursus toekomstonderzoek!

  EAN: 9789464870435
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Aspekt
  Publicatiedatum:   31-07-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 206 mm
  Breedte: 137 mm
  Dikte: 21 mm
  Gewicht: 254 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 194