Volle Kracht Vooruit!

De Handleiding voor Jouw Interne Batterij

EAN:  9789464856026
Publicatiedatum:   13-06-2023
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  166

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

In dit boek maak je kennis met de kracht van je interne batterij - de bron van energie die iedereen in zich heeft. Net als de batterij van een smartphone, heeft jouw persoonlijke batterij zorg en onderhoud nodig om op volle capaciteit te functioneren.

Je leert hoe je energieniveaus te beheren, te boosten en te onderhouden voor optimaal welzijn en prestaties. Ontdek hoe verschillende aspecten van het leven, waaronder voeding, slaap, stress, beweging en relaties, je batterij kunnen opladen of leegmaken. Begrijp de rol van motivatie in het opladen van je batterij en hoe je obstakels kunt overwinnen die je energieniveaus kunnen draineren.

Ontdek de zin en onzin van uitputting en opladen, de impact van stilstaan op je energieniveaus en hoe je volledige potentieel te benutten. Lees inspirerende verhalen van mensen die hun energieniveaus hebben getransformeerd en de uitdagingen hebben overwonnen die de moderne wereld op onze batterijen legt.

Met praktische tips, eenvoudige strategieën en baanbrekende wetenschappelijke inzichten, is dit boek een essentiële gids voor iedereen die een energieker, gezonder en voller leven wil leiden.

  EAN: 9789464856026
  Auteur: 
  Uitgever: Mijnbestseller
  Publicatiedatum:   13-06-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 235 mm
  Breedte: 155 mm
  Dikte: 16 mm
  Gewicht: 292 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 166