DE EERSTE 10 MILJOEN CIJFERS VAN π

Het ultieme boek voor pi freaks en geeks

EAN:  9789464810493
Publicatiedatum:   01-03-2023
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  921

  Te bestellen

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

"DE EERSTE TIEN MILJOEN CIJFERS VAN π" is een uniek en boeiend boek dat volledig is gewijd aan het tonen van de eerste 10 miljoen cijfers van pi. Dit boek is een eerbetoon aan de oneindigheid van deze wiskundige constante die al eeuwenlang de wiskundigen en wetenschappers intrigeert en fascineert.

Het boek is gepresenteerd in een elegante en minimalistische opmaak, zonder extra tekst, illustraties of annotaties. De focus ligt volledig op de cijfers zelf, met de cijfers van pi gerangschikt op een ordelijke en nauwkeurige manier.

Dit boek is niet bedoeld als een werk van wiskundige uitleg, maar eerder als een eerbetoon aan de schoonheid en complexiteit van getallen. Het is een object van contemplatie, een uitnodiging om jezelf te verliezen in de oneindigheid van pi en om de mysteries van het universum die het vertegenwoordigt te overdenken.

"DE EERSTE TIEN MILJOEN CIJFERS VAN π" is een must-have voor iedereen die geboeid is door de mysteries van de wiskunde en de kracht van getallen. Het is een boek dat je meeneemt op een reis naar de oneindige diepten van pi en je betovert met de eindeloze patronen en complexiteiten die erin verscholen liggen.

  EAN: 9789464810493
  Auteur: 
  Uitgever: Pumbo.nl
  Publicatiedatum:   01-03-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 297 mm
  Breedte: 212 mm
  Dikte: 50 mm
  Gewicht: 2392 gr
  Voorraad: Te bestellen
  Aantal bladzijden: 921
  Trefwoorden:   pi;archimedes;wiskunde;oneindig;cirkel;rekenen;geometrie;universum;passer;rond;rondt;math;oneindige;3.14