EAN:  9789464802078
Publicatiedatum:   08-03-2023
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  110

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Gelukkig hebben veel mensen reeds de weg gevonden naar een goede hypnotherapeut om eindelijk zelf hun gewicht blijvend onder controle te krijgen, in de plaats van verder te blijven sukkelen met moeilijke diëten en het gekende jojo effect .

Jammer genoeg is er soms echter een begrijpelijke barrière om die belangrijke eerste stap naar een hypnotherapeut te durven zetten!

Sommige mensen hebben immers angst van hypnose en denken dat het is zoals op die TV shows, waar men mensen zou laten denken dat ze een kip zijn. Dat gaat dan over show hypnose, niet over therapie, maar het wordt soms over dezelfde kam geschoren. Anderen kijken op tegen de kostprijs van een behandeling, die vaak meerdere uren in beslag neemt.

Daarom kwam ik op het idee om dit boek te schrijven, specifiek voor dames! Dit boek laat hun toe om op een niet confronterende manier kennis te maken met (zelf)hypnose, in hun eigen vertrouwde omgeving, voor een makkelijker haalbare prijs.

Door dit boek van begin tot einde uit te lezen kunnen dames onbewust beginnen afvallen. Tegelijk laat dit boek zien dat hypnotherapie helemaal niet zo beangstigend is als wat sommigen denken en ook voor hun kan werken. Succes!

  EAN: 9789464802078
  Auteur: 
  Uitgever: Brave New Books
  Publicatiedatum:   08-03-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 135 mm
  Dikte: 11 mm
  Gewicht: 159 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 110