Eigenwijs door de midlifeshift

Leidraad voor zinzoekers in de midlifecrisis

EAN:  9789464752113
Publicatiedatum:   25-01-2023
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  320

  Beschikbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

‘In Eigenwijs door de midlifeshift beschrijft Griet Geeraert het ingrijpende proces van een midlifecrisis en hoe je daarmee om kunt gaan in deze woelige tijden van groeiende vervreemding en economische acceleratie. Ze doet dit met begrip en mededogen zodat het een bedding geeft aan volwassenen die hier door gaan. Tegelijk reikt ze met haar roadmap voor de midlifeshift gestructureerd en diepgaand een leidraad aan om je eigen weg te vinden. Ze maakt het aanschouwelijk, begrijpelijk en herkenbaar.

Vaak wordt een midlifecrisis niet herkend en weggeschreven als een ziekte zoals bijvoorbeeld een burn-out of een depressie. Zo gaat men voorbij aan de opdracht en mogelijkheden die deze bijzondere levensfase biedt.

In dit boek wordt theoretisch en praktisch getoond wat een midlifecrisis is en hoe die kan leiden tot een vruchtbare midlifeshift die de blik en de mogelijkheden verruimt. De midlife is een oproep en uitnodiging om te groeien, open te bloeien en ons volle potentieel te ontwikkelen.

Dit boek van de midwife voor de midlife is u warm aanbevolen.’

Tris Gilis, collega I.V.-therapeute en auteur

Griet Geeraert is psychologe, psychotherapeute en coach. Op éénendertigjarige leeftijd werd ze in 2005 geconfronteerd met verdrongen vroegkinderlijk trauma. Ze belandde in een diep-existentiële midlifecrisis die haar bestaande wereldbeeld totaal onderuit haalde en haar leven op haar grondvesten deed daveren. Dankzij haar achtergrond als klinisch psychologe, een cursus intuïtieve ontwikkeling én haar opleiding tot integratief psychotherapeute, slaagde ze erin uit te stijgen boven deze levensontwrichtende ervaringen. In haar praktijk begeleidt ze vandaag cliënten en collega’s die vast- of leeglopen in de midlife (30-60) naar een geïnspireerd leven en werk.

  EAN: 9789464752113
  Uitgever: Griet Geeraert I Eigenwijze psychologenpraktijk
  Publicatiedatum:   25-01-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 320