EAN:  9789464437508
Publicatiedatum:   14-10-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands

  Te bestellen

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Wat als je dagelijks leeft met pijn én met de gevoelens die je daarover hebt; woede, verdriet, angst, schaamte, schuld? Dan heb je waarschijnlijk al een hele zoektocht achter de rug.
In ‘Uitpijnen’ neemt de auteur je mee in haar eigen zoektocht naar oplossingen voor haar fysieke pijn. Hoe ga je om met onverklaarde lichamelijke klachten en hoe leer je ‘uitpijnen’? Het boek helpt de lezer op inspirerende én praktische wijze tot het doorbreken van de pijncirkel.

Yvonne Duinkerken (1965) is haptotherapeut en ervaringsdeskundige. Ze schreef dit boek om meer over pijn te begrijpen en als aanzet om te oefenen in voelen, verdiepen en verzachten.

‘Als de dokter geen ziekte kan vinden en behandelingen niet helpen, lees dan dit boek. Het roept je op de klacht als een signaal te zien en stil te staan bij je gevoelens. De klacht als gevolg van onbewuste emoties. Immers lichaam en geest zijn één. Je kunt zelf door na te denken en vragen te stellen openingen vinden. Je ziet het pas als je anders kijkt.’
- Marten Klaver, voormalig neuroloog en secretaris Stichting Emovere

‘‘Uitpijnen’ leert je niet alleen hoe je kunt omgaan met je pijn. Het zet vooral aan tot het onderzoeken van wat de pijn je wil vertellen. Welke (onverwerkte) emoties schuilen er achter de pijn en wat kun je doen om die emoties te verwerken? Een persoonlijk verhaal dat ontstaan is uit frustratie door gebrek aan adequate hulp in de zorg. Het biedt mogelijkheden, opdrachten en oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. Voor therapeuten geeft het een inkijk in de ziel van iemand met onbegrepen klachten, voor niet-therapeuten is het een gids voor zelfonderzoek.’
- Harry van Nie, haptotherapeut en hoofdredacteur Haptonomisch Contact

  EAN: 9789464437508
  Auteur: 
  Uitgever: Pumbo.nl
  Publicatiedatum:   14-10-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 238 mm
  Breedte: 170 mm
  Dikte: 13 mm
  Gewicht: 336 gr
  Voorraad: Te bestellen