Top 1% Ondernemer - Dirk Schouten


Nederlands | 14-07-2022 |

9789464436334

Paperback / softback


€ 20,50

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Te bestellen

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas
Tekst achterflap

Van jonge ondernemer naar een Top 1% ondernemer.
Wijsheid voor jonge ondernemers die ze veelal te laat ontdekken.

De meeste ondernemers starten hun bedrijf met veel enthousiasme, energie en ambitie. Er kunnen dure fouten gemaakt worden bij de start van een bedrijf. Fouten waar ze later een hoge prijs voor betalen.

De weg naar succesvol ondernemerschap en een goed leven is niet eenvoudig. Het vraagt veel van je. Mogelijk ga je bereiken wat je voor ogen hebt. Maar je zult er veel voor over moeten hebben en je zult bereid moeten zijn om er een prijs voor te betalen. Hoe hoog die prijs zal zijn, ligt deels in je eigen handen.

Dit boek is geschreven door een ex-topsporter en businesscoach voor jonge ondernemers met een bedrijf met minder dan 1 mln euro omzet. In de sport heeft ieder talent een coach of mentor. Want je kunt jezelf niet zien spelen. Ondernemers, daarentegen, doen vaak alles zelf. Zo deed Dirk Schouten dat ook. Zijn eigen business en leven veranderde toen zijn mentor op zijn pad kwam. Hij liet zien hoe de Top 1% functioneert. En welke verscholen barrières er zijn in het verwezenlijken van je ambities.

Die ervaring en kennis heeft Dirk Schouten beschreven in dit boek. Het gaat hier voornamelijk om persoonlijke barrières die in veel klassieke businessboeken niet beschreven worden. Als jij deze weet te overwinnen, ga ook jij een stap dichter bij de Top 1% komen.

Leave the 99% today and start joining the Top 1%

Details

EAN :9789464436334
Auteur: 
Uitgever :Pumbo.nl
Publicatiedatum :  14-07-2022
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :238 mm
Breedte :170 mm
Dikte :12 mm
Gewicht :188 gr
Voorraad :Te bestellen