The farm table
Julius Roberts
Nederlands | 22-09-2023 | 320 pagina's
9789464042580
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 33,99
Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)
Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas
Tekst achterflap
Seizoensgebonden en duurzaam koken op zijn best! Proef het goede leven met deze heerlijke verzameling van 100 recepten geïnspireerd op het platteland.
Ontmoet Julius Roberts: professioneel chef, parttime moestuinier en boer en bovenal fulltime levensgenieter! Na een kalenderjaar werken op zijn boerderij in het Engelse Dorset deelt hij zijn eerlijke verhalen over het boerenleven en zijn doordachte recepten en brengt ons daarmee terug naar het ritme van de seizoenen. Julius laat je zien hoe je het beste uit de overvloed van de natuur haalt: van knapperige appels in de herfst, roze rabarber in de winter, asperges en daslook in de lente, tot de eerste zomerse aardbeien. Heerlijk eten hoeft niet duur te zijn. Met deze troostende en inspirerende gerechten haal je het beste uit betaalbare, eenvoudige ingrediënten.
Met zijn passie voor duurzaamheid, dierenwelzijn, tuinieren en de jaargetijden weet Julius ons te overtuigen contact te maken met de natuur en naar buiten te gaan. Zijn boek vertelt het verhaal van de boerderij, het harde werken en het weer, en bevat honderd heerlijke recepten gemaakt met producten van eigen bodem of van lokale boerenwinkels.
Beschrijving
Seizoensgebonden en duurzaam koken op zijn best! Proef het goede leven met deze heerlijke verzameling van 100 recepten geïnspireerd op het platteland.
Ontmoet Julius Roberts: professioneel chef, parttime moestuinier en boer en bovenal fulltime levensgenieter! Na een kalenderjaar werken op zijn boerderij in het Engelse Dorset deelt hij zijn eerlijke verhalen over het boerenleven en zijn doordachte recepten en brengt ons daarmee terug naar het ritme van de seizoenen. Julius laat je zien hoe je het beste uit de overvloed van de natuur haalt: van knapperige appels in de herfst, roze rabarber in de winter, asperges en daslook in de lente, tot de eerste zomerse aardbeien. Heerlijk eten hoeft niet duur te zijn. Met deze troostende en inspirerende gerechten haal je het beste uit betaalbare, eenvoudige ingrediënten.
Met zijn passie voor duurzaamheid, dierenwelzijn, tuinieren en de jaargetijden weet Julius ons te overtuigen contact te maken met de natuur en naar buiten te gaan. Zijn boek vertelt het verhaal van de boerderij, het harde werken en het weer, en bevat honderd heerlijke recepten gemaakt met producten van eigen bodem of van lokale boerenwinkels.
Details
EAN : | 9789464042580 |
Uitgever : | Park Uitgevers |
Publicatie datum : | 22-09-2023 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 265 mm |
Breedte : | 190 mm |
Dikte : | 32 mm |
Gewicht : | 1207 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 320 |
Keywords : | groentegerechten;gerechten |