Shelf love

vernieuwende gerechten uit de voorraadkast : simpele recepten voor elke dag

EAN:  9789464040883
Publicatiedatum:   16-09-2021
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  256

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Dit boek gaat over koken voor onszelf en voor onze gezinnen met minder stress en minder gedoe, maar mét de 'wow-factor' van een Ottolenghi-maaltijd. Het geeft je ruimte om je eigen aantekeningen te maken om jouw ultieme variatie op de recepten te bewaren voor later. Dit is de OTK-manier om iedere dag heerlijk en stressvrij te eten.

Of ze nu nieuwe recepten bedenken of thuis voor zichzelf koken, het Ottolenghi Test Keuken-team doet wat we allemaal doen: ze plunderen hun keukens. Maar dan toveren ze alles wat ze vinden om tot toegankelijke, geruststellende creaties met een 'Ottolenghi'-twist.
Voor de eerste keer verwelkomt het Test Keuken-team ons in hun creatieve ruimte. Hun gerechten bevatten alle smaak en originaliteit die we van Ottolenghi verwachten, maar bieden meer flexibiliteit om ze eigen te maken, met behulp van wat we al in onze keukenkasten kunnen vinden. Shelf love is de ultieme gids voor romige dromerige hummus, een eenpansroute naar geconfituurde tandoorikikkererwten en een tomatensalade zoals je die nog nooit gegeten hebt.

  EAN: 9789464040883
  Auteur: 
  Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
  Publicatiedatum:   16-09-2021
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 176 mm
  Breedte: 246 mm
  Dikte: 22 mm
  Gewicht: 760 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 256
  Reeks:   Ottolenghi test kitchen
  Trefwoorden:   Gerechten