Menokilo's

stop het gevecht met je gewicht in en na de overgang

EAN:  9789464018943
Publicatiedatum:   07-03-2023
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  254

  Beschikbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Heb je altijd al je streefgewicht kunnen behouden, maar merk je dat dat in de menopauze moeilijk of onmogelijk wordt? Vraag je je af hoe het komt dat je taille verdwijnt en dat je vetrolletjes krijgt?

Veel vrouwen in de menopauze worstelen met hun gewicht. In dit nieuwe boek nodigt Leen Steyaert hen uit om liefdevol voor zichzelf te zijn, minder de perfectie na te streven en rustig de tijd te nemen om te kiezen voor hun gezondheid. Want werken aan je gewicht zonder een goede gezondheid is niet mogelijk. Ze laat je zien dat je met een gezonde levensstijl klachten kunt verbeteren en zelfs doen verdwijnen. Belangrijk is dat je jezelf niet verliest in je gevecht tegen de kilo’s, maar een aanvaardbaar gewicht voor jezelf kiest waarin vetrolletjes en een buikje aanwezig mogen zijn.

De expertise van Leen Steyaert leidt je door de boeiende wereld van de werking van je lichaam. ‘Minder eten en meer bewegen’ werkt niet tijdens de overgang. Er is zoveel meer dat aangepakt moet worden: herstel van je bloedsuikerspiegel, insulineresistentie en darmmicrobioom zijn de rode draden die het hele verhaal aan elkaar breien. Dit boek helpt je te begrijpen waarom je gewicht zo sterk kan veranderen en wat je hormonen met dit alles te maken hebben en waarom je verlangen naar zoet zo groot kan zijn, ook al doe je zo je best om die drang onder controle te houden.

  EAN: 9789464018943
  Auteur: 
  Uitgever: Pelckmans
  Publicatiedatum:   07-03-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 230 mm
  Breedte: 150 mm
  Gewicht: 555 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 254
  Trefwoorden:   menopauze;vermageren