Wat is er mis met mij?


Nederlands | 25-10-2022 | 240 pages

9789464018660

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 24,50

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Beschikbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas
Tekst achterflap

‘Wat is er mis met mij?’ Het is een vraag die veel mensen zich weleens stellen. Je vergelijkt jezelf met anderen en het voelt soms alsof jij de enige bent die mentaal worstelt. Misschien wil je erover praten, maar vind je dat moeilijk of durf je die stap niet te zetten. Radiostem Maite Goossens deed dat wel.

In dit boek gaat zij met haar vragen te rade bij ervaren psychotherapeut Wilfried Van Craen. Samen nemen ze verschillende mentale struikelblokken onder de loep, die ons allemaal af en toe parten spelen: wat is piekeren en hoe creëer je meer rust in je hoofd? Wat helpt bij slaapproblemen? Hoe ga je om met angsten? En loslaten klinkt gemakkelijk, maar hoe begin je daar in godsnaam aan? Wat kan helpen om je zelfzekerder te voelen en minder te pleasen? Hoe tem je je innerlijke criticus? En als je alles hebt om gelukkig te zijn maar je je toch niet zo voelt, hoe komt dat dan en wat kun je eraan doen?

Wilfried gaat op zoek naar de oorzaak, maar vooral naar mogelijke oplossingen. Elk hoofdstuk eindigt met een techniek of meditatie die je kunt downloaden via een QR-code. Met dit doeboek vol handige inzichten en oefeningen ga je zelf actief, concreet en praktisch aan de slag.

Details

EAN :9789464018660
Auteur: 
Uitgever :Pelckmans
Publicatiedatum :  25-10-2022
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :140 mm
Gewicht :361 gr
Voorraad :Beschikbaar
Aantal bladzijden :240
Trefwoorden :  levenskunst;mentale gezondheid