EAN:  9789464018110
Publicatiedatum:   25-10-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  224

  Beschikbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

4 augustus 2021. De Belgian Cats verliezen met één punt van gastland Japan in de kwartfinale van de Olympische Spelen. Voor de afscheidnemende Ann Wauters, jarenlang het boegbeeld van het Belgische vrouwenbasketbal, is de ontgoocheling groot. Dit was niet het einde waar ze van gedroomd had. Maar al snel komt er trots in de plaats, omdat de weg naar dat einddoel zo ongelooflijk boeiend is geweest. Omdat ze, ondanks alle blessureleed, een slothoofdstuk heeft geschreven dat haar indrukwekkende carrière tegelijk samenvat en bekroont.

In The Game of Life vertrekt Ann Wauters vanuit dat eindpunt om alle waarden en troeven onder de loep te nemen die het basketbal haar heeft bijgebracht. Het verlegen meisje uit het Waasland groeide uit tot een internationaal gewaardeerde sportpersoonlijkheid die het intussen tot assistent-coach in de WNBA heeft geschopt. Dankzij haar eigen veerkracht, lef en flexibiliteit. Dankzij de feedback, het vertrouwen en de verantwoordelijkheden die met teamwork gepaard gaan. En dankzij de steun en de mentale rust die haar gezin haar biedt.

Al die ervaring deelt Ann Wauters in dit boek. The Game of Life geeft een inkijk in haar eigen succesvolle loopbaan en inspireert iedereen die een droom najaagt: persoonlijk of als team, in de sport en op de werkvloer.

  EAN: 9789464018110
  Auteur: 
  Uitgever: Pelckmans
  Publicatiedatum:   25-10-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 150 mm
  Breedte: 230 mm
  Gewicht: 376 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 224
  Trefwoorden:   wauters ann;basketbal