EAN:  9789464017175
Publicatiedatum:   09-09-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  296

  Beschikbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas


Start to feel great. Het klinkt zo ontzettend eenvoudig, maar voor velen is het dat helemaal niet. En toch is een positieve mindset voor iedereen weggelegd – al vraagt het misschien wat zelfkennis, wilskracht en doorzettingsvermogen. En een goede coach aan je zijde die je aanspoort om die roze bril toch wat vaker op te zetten (of op z’n minst te gaan zoeken).

Als er iemand een goede coach en motivator is, is het wel Evy Gruyaert. In Start to feel great zet ze mentale gezondheid en je goed voelen in je vel centraal. Het uitgangspunt: je bent veel sterker dan je denkt – je moet het soms alleen nog leren zien. En durven doen.

Aan de hand van een duidelijk stappenplan keer je in dit boek even terug naar jezelf. Wat vind je belangrijk in het leven? Wat doe je graag, wat doe je niet graag? Welke doelen wil je nog halen? Vervolgens is het tijd voor actie. Want de sleutels voor je eigen geluk heb je grotendeels zelf in handen. Evy zocht naar de allerbeste experts in hun vakgebied, die hun beste adviezen prijsgeven op gebied van voeding, body & mind, beweging en slaap. Zo zet Evy je op weg naar een gelukkige levensstijl.


Time to start feeling great. Tijd voor the real you.

  EAN: 9789464017175
  Auteur: 
  Uitgever: Pelckmans
  Publicatiedatum:   09-09-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 240 mm
  Breedte: 170 mm
  Gewicht: 750 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 296
  Trefwoorden:   lifestyle;levenskunst