Beirut nights

Libanese familierecepten voor onvergetelijke momenten aan tafel

EAN:  9789463936194
Publicatiedatum:   16-01-2022
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  208

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

My food tells my story and the love for my heritage. Zo simpel is het. In Beirut Nights gunt chef China Bazzi ons een blik in de keuken van ‘haar’ Libanon. Met gerechten die generaties overleven en dagelijkse favorieten is dit de ‘Sesam open u’ die de culinaire Libanese hype moeiteloos verklaart.
Ghina Bazzi maakt authentieke recepten toegankelijk, because nobody complained a good dish was too simple to prepare, ever. Dit is Libanese home cooking in praktijk, een boek voor een tafel vol lekker eten. Maar zonder de voorafgaande keukenstress en zonder de lege stoel die hier te vaak mee gepaard gaat: hier schuift de kok van dienst elke keer mee aan tafel.
Dit kleurrijke boek ademt de kenmerkende stijl van de chef: innemend, in geuren en kleuren, vol- schwung en enthousiasme.
Een kookboek? Zeer zeker. Een koffietafel-exemplaar voor zij die liever eten met hun ogen? Zonder twijfel. Een andleiding voor een memorabele avond à la Beirut’s Golden Age? Neem het van ons aan: plan alvast een avond in je agenda! Dit boek is er om eentje om te hebben en (van) te houden.
De in Libanon geboren en in België getogen Ghina Bazzi is een van de zeldzame ladychefs die de drill van internationale sterrenrestaurants als jonge twintiger trotseerde.

  EAN: 9789463936194
  Auteur: 
  Uitgever: Agora
  Publicatiedatum:   16-01-2022
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 197 mm
  Breedte: 252 mm
  Dikte: 26 mm
  Gewicht: 927 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 208
  Trefwoorden:   Gerechten;Libanon