Beste medewerker, hoe gaat het?

Wetenschapsgebaseerd naar een ondersteunende feedbackcultuur

EAN:  9789463934749
Publicatiedatum:   07-07-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  250

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Feedback over werkgerelateerde prestaties - wat is nu de beste manier om dat aan te pakken? Het traditionele evaluatiesysteem, met functioneringsgesprekken en jaarlijkse evaluaties, ligt tegenwoordig immers onder vuur. Leidinggevenden klagen over tijdsverlies en administratiekosten, medewerkers over stress. Daarnaast stellen wetenschappers vast dat het dikwijls niet leidt tot betere prestaties. Bijgevolg gaan er nu stemmen op voor een continu en ondersteunend feedback-systeem, eerder gericht op ontwikkeling dan op evalueren.
Welke wetenschappelijke bevindingen zijn er over de traditionele en nieuwe invulling van feedback? En wat is nu de juiste aanpak voor jouw organisatie? In dit boek bieden de auteurs een waaier aan ingrediënten aan waarmee elke organisatie zelf aan de slag kan om een ideaal feedbackmenu samen te stellen, zodat medewerkers én leidinggevenden optimaal kunnen presteren.
Bovendien bevat het boek talloze praktijkvoorbeelden en real-life cases, en een wetenschappelijk ondersteunde tool waarmee je zelf de feedbackcultuur van een organisatie in kaart kunt brengen.

  EAN: 9789463934749
  Auteur: 
  Uitgever: Agora
  Publicatiedatum:   07-07-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 190 mm
  Breedte: 239 mm
  Dikte: 16 mm
  Gewicht: 530 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 250