Tot op het bot

Inleiding tot de anatomie en fysiologie

EAN:  9789463934565
Publicatiedatum:   10-09-2021
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  416

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Je lichaam is het bijzonderste instrument dat je ooit zult bezitten. Daarom is het belangrijk te weten hoe het functioneert. Tot op het bot bespreekt de bouw en functie van de verschillende stelsels van het lichaam. Zowel de basisbegrippen als de vaktermen worden helder uitgelegd, wat het boek toegankelijk maakt voor lezers met en zonder voorkennis.
De leerstof wordt op verschillende manieren gepresenteerd. De gedetailleerde, op maat gemaakte tekeningen en foto’s geven een overzichtelijk beeld van de anatomie en de vele schema’s verduidelijken de meest complexe fysiologische processen. Bovendien helpen de linken naar de pathologie, de (soms bizarre) weetjes en de herhalingsvragen (inclusief antwoorden) je bij het leerproces. Deze herwerkte versie bevat zelfs ondersteunende kennisclips, PowerPoints en online
oefeningenmateriaal.
Dit boek is ideaal voor bachelorstudenten in (para)medische opleidingen, voor studenten die zich voorbereiden op een
master in de gezondheidszorg, voor mensen die zich beroepsmatig met de werking van het lichaam bezighouden, voor om het even wie wil weten hoe het lichaam precies werkt. De illustraties zijn van medisch illustrator Stephanie Phillipaerts.

  EAN: 9789463934565
  Auteur: 
  Uitgever: Agora
  Publicatiedatum:   10-09-2021
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 222 mm
  Breedte: 283 mm
  Dikte: 34 mm
  Gewicht: 1497 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 416