€ 59,00
Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)
Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas
Korte beschrijving/Annotatie
De authentieke noordzeekeuken van Willem Hiele, rising star in de internationale gastronomie
Tekst achterflap
De authentieke noordzeekeuken van Willem Hiele, rising star in de internationale gastronomie
“Willem Hiele is dé chef om in de gaten te houden in België. Hij is puur talent.”
— David Martin, Chef van het Jaar 2019 (Gault&Millau)
Chef Willem Hiele vormde zijn ouderlijke vissershuis in de Belgische polders om tot een authentiek belevingsrestaurant dat hij samen met zijn vrouw Shannah uitbaat. In dit boek gaat Hiele op zoek naar de eerste smaken, geuren en ervaringen die hem als kind uit een vissersgeslacht ongelooflijk intrigeerden en waarmee hij voortdurend gretig experimenteert.
Vuur, water en lokale producten zijn elementair voor Willem Hiele, die steevast een verrassende smaakdiversiteit creëert. Elk bord is gelaagd maar gaat ook telkens naar de essentie. De ingrediënten zijn puur en krijgen slechts de bewerking die ze nodig hebben om hun smaken volledig tot hun recht te laten komen. Van zelfgeplukte duinasperges over bisque van noordzeegarnalen tot een volledig lam dat wordt gegaard in een put aan het strand: de intuïtieve keuken van Hiele is één groot avontuur.
Dit is geen kookboek met afgemeten hoeveelheden, maar een aanstekelijke inspiratiebom voor iedereen die van koken houdt.
Met prachtige foto’s van Pieter D’Hoop en originele recepten annex food stories van Willem Hiele.
Beschrijving
De authentieke noordzeekeuken van Willem Hiele, rising star in de internationale gastronomie
“Willem Hiele is dé chef om in de gaten te houden in België. Hij is puur talent.”
— David Martin, Chef van het Jaar 2019 (Gault&Millau)
Chef Willem Hiele vormde zijn ouderlijke vissershuis in de Belgische polders om tot een authentiek belevingsrestaurant dat hij samen met zijn vrouw Shannah uitbaat. In dit boek gaat Hiele op zoek naar de eerste smaken, geuren en ervaringen die hem als kind uit een vissersgeslacht ongelooflijk intrigeerden en waarmee hij voortdurend gretig experimenteert.
Vuur, water en lokale producten zijn elementair voor Willem Hiele, die steevast een verrassende smaakdiversiteit creëert. Elk bord is gelaagd maar gaat ook telkens naar de essentie. De ingrediënten zijn puur en krijgen slechts de bewerking die ze nodig hebben om hun smaken volledig tot hun recht te laten komen. Van zelfgeplukte duinasperges over bisque van noordzeegarnalen tot een volledig lam dat wordt gegaard in een put aan het strand: de intuïtieve keuken van Hiele is één groot avontuur.
Dit is geen kookboek met afgemeten hoeveelheden, maar een aanstekelijke inspiratiebom voor iedereen die van koken houdt.
Met prachtige foto’s van Pieter D’Hoop en originele recepten annex food stories van Willem Hiele.
Slogan/Promotie
De authentieke noordzeekeuken van Willem Hiele, rising star in de internationale gastronomie
“Willem Hiele is dé chef om in de gaten te houden in België. Hij is puur talent.”
— David Martin, Chef van het Jaar 2019 (Gault&Millau)
Chef Willem Hiele vormde zijn ouderlijke vissershuis in de Belgische polders om tot een authentiek belevingsrestaurant dat hij samen met zijn vrouw Shannah uitbaat. In dit boek gaat Hiele op zoek naar de eerste smaken, geuren en ervaringen die hem als kind uit een vissersgeslacht ongelooflijk intrigeerden en waarmee hij voortdurend gretig experimenteert.
Vuur, water en lokale producten zijn elementair voor Willem Hiele, die steevast een verrassende smaakdiversiteit creëert. Elk bord is gelaagd maar gaat ook telkens naar de essentie. De ingrediënten zijn puur en krijgen slechts de bewerking die ze nodig hebben om hun smaken volledig tot hun recht te laten komen. Van zelfgeplukte duinasperges over bisque van noordzeegarnalen tot een volledig lam dat wordt gegaard in een put aan het strand: de intuïtieve keuken van Hiele is één groot avontuur.
Dit is geen kookboek met afgemeten hoeveelheden, maar een aanstekelijke inspiratiebom voor iedereen die van koken houdt.
Met prachtige foto’s van Pieter D’Hoop en originele recepten annex food stories van Willem Hiele.
Details
| EAN : | 9789463887113 |
| Uitgever : | Hannibal Books |
| Publicatie datum : | 24-08-2020 |
| Uitvoering : | Hardback |
| Taal/Talen : | Nederlands - Engels |
| Hoogte : | 270 mm |
| Breedte : | 215 mm |
| Dikte : | 29 mm |
| Gewicht : | 1300 gr |
| Status : | Bestelbaar |
| Aantal pagina's : | 248 |