Medisch zakboek Nederlands - Swahili

EAN:  9789463870252
Publicatiedatum:   24-01-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  134

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Om de mensen en de culturen in Oost-Afrika te kunnen begrijpen is elementair begrip van het Swahili noodzakelijk. Zeker voor mensen die met de gezondheidszorg te maken hebben. Dit medische zakboek levert die basiskennis.
Het eerste deel biedt een vereenvoudigde versie van de Swahili grammatica en de belangrijkste uitspraakregels.
Het tweede deel behandelt het anamnese gesprek. Hierbij komen verschillende thema's aan bod, zoals: begroeting, personalia, algemene omstandigheden, lichamelijk onderzoek, etc. Met behulp van korte vragen kan zo een klacht en de achtergrond verduidelijkt worden.
Het derde deel bevat een uitgebreide medische en medisch-gerelateerde woordenlijst. Alle belangrijke begrippen en termen uit de gezondheidszorg zijn in alfabetische volgorde opgenomen, met daarachter hun Swahili-vertaling.

Kila la heri! (Succes!)

Paul Wabike (1977) is geboren en getogen in Tanzania. Na zijn opleiding aldaar werkte hij voor verschillende internationale hulp- en ontwikkelingsorganisaties, waaronder World Vision International. Eenmaal gevestigd in Nederland heeft Paul vanaf 2006 talloze Swahili taalcursussen gegeven, zowel in groepsverband als individueel. Daarnaast maakt hij de medewerkers van organisaties die in Oost-Afrika gaan werken wegwijs in de cultuur en communicatie van de regio. Bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) in Amsterdam treedt hij op als gastdocent voor politiek, economie en cultuur in Afrika.

  EAN: 9789463870252
  Auteur: 
  Uitgever: Kemper Conseil Publishing
  Publicatiedatum:   24-01-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 120 mm
  Breedte: 179 mm
  Dikte: 9 mm
  Gewicht: 145 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 134