Goed eten

Julie Van den Kerchove


Nederlands | 26-03-2025 | 212 pagina's

9789463836623

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 27,00

 Voorraad in de winkel
   Beschikbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas




Tekst achterflap

In een wereld vol hectiek en stress is voeding nog altijd het beste medicijn. De juiste voeding versterkt niet alleen je lichaam, maar helpt ook om je geest tot rust te brengen en stress te verlagen.

Goed eten toont aan de hand van 60 eenvoudige recepten hoe je je zenuwstelsel kalmeert, je darmen tot rust brengt en je energie een boost geeft. Julies SOS Stress 10-stappenplan helpt je om bewust rustpunten te creëren via voeding, beweging, ontspanning en meditatie.

Alle recepten zijn glutenvrij, suikervrij, grotendeels lactosevrij en een combinatie van vegan, vegetarisch, vis en gevogelte. Inclusief kidsproof comfortfood zoals ontbijtpannenkoekjes, gehaktballetjes en vanillepudding met speculoos.

Beschrijving

In een wereld vol hectiek en stress is voeding nog altijd het beste medicijn. De juiste voeding versterkt niet alleen je lichaam, maar helpt ook om je geest tot rust te brengen en stress te verlagen.

Goed eten toont aan de hand van 60 eenvoudige recepten hoe je je zenuwstelsel kalmeert, je darmen tot rust brengt en je energie een boost geeft. Julies SOS Stress 10-stappenplan helpt je om bewust rustpunten te creëren via voeding, beweging, ontspanning en meditatie.

Alle recepten zijn glutenvrij, suikervrij, grotendeels lactosevrij en een combinatie van vegan, vegetarisch, vis en gevogelte. Inclusief kidsproof comfortfood zoals ontbijtpannenkoekjes, gehaktballetjes en vanillepudding met speculoos.

Details

EAN :9789463836623
Auteur: 
Uitgever :Pelckmans Uitgevers
Publicatie datum :  26-03-2025
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :240 mm
Breedte :190 mm
Gewicht :885 gr
Status :Beschikbaar
Aantal pagina's :212
Keywords :  glutenvrije gerechten;suikervrije gerechten;gezondheid en voeding;stress;vegetarische gerechten;voedingsleer