EAN:  9789463654333
Publicatiedatum:   14-04-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  207

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

In het leven van Wim Huizing werd alles met de dag donkerder. Niets kon hem meer boeien, opvrolijken of raken. Hij keek tegen een inktzwarte afgrond aan en had geen idee hoe hij daar ooit weer uit zou kunnen komen. Een duidelijke oorzaak was er niet. Zijn werk beviel hem, hij had een leuk gezin, was gezond. En toch sloop de schaduw naderbij en nam langzamerhand de macht over. Tot Wim geen uitzicht meer zag.


In dit boek beschrijft Wim Huizing zijn persoonlijke survivaltocht. Hij vertelt over zijn depressie en hoe die tot stand kwam. Vervolgens komt het behandeltraject aan de orde. Ook laat hij deskundigen aan het woord. Daarnaast schetst hij de gereedschappen die voor hem belangrijk zijn geweest om uit de depressie te komen en blikt hij terug op de inzichten die hij heeft verkregen. Uiteindelijk is hij in staat geweest om samen met zijn gezin, professionele hulpverlening en huisarts de veerkracht te vinden om uit die inktzwarte periode te stappen. Hij heeft het vertrouwen in zichzelf herontdekt en herwonnen, en is er krachtiger uit gekomen.


Wim hoopt dat zijn boek anderen zal inspireren om zelf ook deze ziekte te overwinnen als ze ermee te kampen krijgen. Hij wil laten zien, dat mensen er niet alleen voor staan, maar dat ze het wel zelf moeten doen.

  EAN: 9789463654333
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Elikser
  Publicatiedatum:   14-04-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 146 mm
  Breedte: 212 mm
  Dikte: 20 mm
  Gewicht: 314 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 207
  Trefwoorden:   depressie;kracht;licht;therapie