EAN:  9789463562904
Publicatiedatum:   25-11-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  277

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Met macOS Ventura heeft Apple een volgende stap gezet in de ontwikkeling van hun Mac-computers. Ventura is de nieuwste versie van het besturingssysteem en bevat vele verbeteringen en vernieuwingen. Bovendien is het zeer stabiel en ziet het er gelikt uit. Dit kleurrijke boek loodst u uitgebreid door bestaande en nieuwe mogelijkheden heen.


In dit boek vind je: • Ontdek de thuismap en maak en bewaar documenten in iCloud Drive. Wissel snel tussen apps of vensters en klik op het bureaublad om snel terug te gaan naar een bestand of map.

 • Gebruik het vernieuwde Spotlight om eenvoudig afbeeldingen te vinden in Foto’s, Berichten, Notities, Finder of op internet. Zoek met Livetekst naar een afbeelding op basis van de tekst die erin voorkomt. Maak snelle taken in Spotlight om bijvoorbeeld snel een wekker te zetten, een focusinstelling te activeren en nog veel meer.

 • Navigeer, zoek met Siri en organiseer met programmatabbladen, tags, Bedieningspaneel, Mission Control, Spaces, Spotlight, AirDrop, slimme mappen en het dock. Met de nieuwe functie Stage Manager worden al uw apps en vensters op elke Mac samengevoegd in één weergave.

 • De vernieuwde zoekfunctie in Mail toont nog nauwkeuriger resultaten, en geeft zelfs al suggesties voordat u begint te typen. Haal een e-mail terug die u net hebt verzonden. Plan uw berichten in en laat ze op ieder gewenst moment versturen, of ontvang een herinnering om een bericht later te bekijken. Deel tabbladen en bladwijzers, stuur berichten of start een FaceTime-gesprek, rechtstreeks vanuit Safari.

  EAN: 9789463562904
  Auteur: 
  Uitgever: Van Duuren Media
  Publicatiedatum:   25-11-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 245 mm
  Breedte: 175 mm
  Dikte: 17 mm
  Gewicht: 690 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 277
  Reeks:   Ontdek
  Trefwoorden:   Mac OS 13 Ventura