EAN:  9789463378185
Publicatiedatum:   26-09-2023
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  260

  Beschikbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas


ENT2R is een leermethode NT2 die ontwikkeld is aan het Universitair Centrum voor Talenonderwijs (UCT) van de UGent. De methode richt zich op geschoolde anderstaligen die snel en efficiënt het Nederlands willen verwerven. De methode bereidt voor op het hoger onderwijs of op de arbeidsmarkt in een Nederlandstalige omgeving.

Niveau 4 heeft een tweeledige doelstelling: enerzijds de taal- en tekstkenmerken van het B1-niveau consolideren, anderzijds die taal- en tekstkenmerken verder uitdiepen en verbreden. In elke les wordt er grammaticale kennis uit de vorige niveaus herhaald en uitgebreid. Hetzelfde geldt voor de woordenschat, waarbij de basiswoordenschat uit de vorige niveaus wordt uitgebreid met vervolgwoordenschat die betrekking heeft op de thema’s van de modules. Dat alles aan de hand van diverse oefeningen die verschillende tekstsoorten en taalhandelingen omvatten en die de vier vaardigheden geïntegreerd ontwikkelen. Daarnaast is er aandacht voor algemene academische vaardigheden zoals notities maken, samenvatten en argumenteren.

Bij Niveau 4 hoort een digitaal traject dat de cursisten toelaat om de leerstof zelfstandig te verwerken. Het traject voorziet zowel in verwerkingsoefeningen en extra leesen luisteroefeningen die betrekking hebben op de leerstof van de net geziene les als in handige herhalingsoefeningen en kennisclips die voorbereiden op de leerstof van de volgende les.

  EAN: 9789463378185
  Auteur: 
  Uitgever: Pelckmans
  Publicatiedatum:   26-09-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 245 mm
  Breedte: 170 mm
  Gewicht: 560 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 260
  Trefwoorden:   nt2;nederlandse taal;taalcursussen