Copy Pastry

Jurgen Koens


Nederlands | 24-10-2019 | 240 pagina's

9789462500310

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 8,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas




Tekst achterflap

Copy Pastry is een uniek boek van 'sweet designer' Jurgen Koens.
Het staat boordevol desserts met verschillende texturen en smaakbelevingen, spannende ijsgerechten, bite-size friandises, verrassende chocoladecreaties zoals mandarijn-kardemom en rabarber-paprika, heerlijke taarten en natuurlijk ook hartige en zoete viennoiserie. De recepten in Jurgens boek zijn stuk voor stuk stoer, eigenzinnig, oogstrelend en bijzonder lekker. Een must-have dus voor elke thuisbakker en patissier!

Jurgen ontwikkelde een unieke methode om bereidingen en technieken in verschillende vormen, smaken en toepassingen terug te laten komen in zijn patisserie. Waar de ene techniek zorgt voor een krokante toets in een taart is het in het andere recept de basis voor een verbluffende friandise. Beheers je bijvoorbeeld het maken van zijn crémeux, dan kun je er eindeloos mee variëren. Of neem de brownie: de ene keer is het een taartbodem, in een andere creatie wordt het verwerkt tot een crumble.

Jurgen is chef-patissier, food designer, productontwikkelaar en kok. Hij kookte en bakte bij diverse gerenommeerde restaurants en was o.a.chef-patissier bij Manoir Inter Scaldes. Tegenwoordig runt hij de Pastry Club in Eindhoven en ontwikkelt daar patisserieproducten. Het is Jurgens droom om iedereen patisserie te laten ontdekken.

Beschrijving

Copy Pastry is een uniek boek van 'sweet designer' Jurgen Koens.
Het staat boordevol desserts met verschillende texturen en smaakbelevingen, spannende ijsgerechten, bite-size friandises, verrassende chocoladecreaties zoals mandarijn-kardemom en rabarber-paprika, heerlijke taarten en natuurlijk ook hartige en zoete viennoiserie. De recepten in Jurgens boek zijn stuk voor stuk stoer, eigenzinnig, oogstrelend en bijzonder lekker. Een must-have dus voor elke thuisbakker en patissier!

Jurgen ontwikkelde een unieke methode om bereidingen en technieken in verschillende vormen, smaken en toepassingen terug te laten komen in zijn patisserie. Waar de ene techniek zorgt voor een krokante toets in een taart is het in het andere recept de basis voor een verbluffende friandise. Beheers je bijvoorbeeld het maken van zijn crémeux, dan kun je er eindeloos mee variëren. Of neem de brownie: de ene keer is het een taartbodem, in een andere creatie wordt het verwerkt tot een crumble.

Jurgen is chef-patissier, food designer, productontwikkelaar en kok. Hij kookte en bakte bij diverse gerenommeerde restaurants en was o.a.chef-patissier bij Manoir Inter Scaldes. Tegenwoordig runt hij de Pastry Club in Eindhoven en ontwikkelt daar patisserieproducten. Het is Jurgens droom om iedereen patisserie te laten ontdekken.

Details

EAN :9789462500310
Auteur: 
Uitgever :Forte Uitgevers B.V.
Publicatie datum :  24-10-2019
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :260 mm
Breedte :207 mm
Dikte :27 mm
Gewicht :1117 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :240