TRIVIAALST

alles wat u eigenlijk nooit over Aalst had willen weten.

EAN:  9789403651316
Publicatiedatum:   09-02-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  110

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Na BV Steven Van Herreweghe met zijn marginaalst en burgemeester Christoph D'Haese met zijn geniaalst, kon ik qua woordspelingen niet achterblijven. Triviaalst dus.

Met niet alleen trivialiteiten die nauwelijks het nieuws halen, maar ook een geschiedkundig overzicht, etymologie van plaatsnamen, wat dialect voor niet-Aalstenaars, het onvermijdelijke carnaval, de recente verfraaiing van Aalst, bekende Aalstenaars, mijn eigen kijk op de immigratie van het laatste anderhalve decennium, (half)hoogbouw, Sint Maarten, verenigingsleven en evenementen, Aalsterse muziekgroepen van Just Born over Technotronic tot Intergalactic Lovers.

De inhoud is correct, mijn stijl is soms wat absurd, ironisch, sarcastisch. Te veel ernst hoeft u niet te verwachten. Ik kan heel goed kritiek verdragen. Mocht u zich gekwetst voelen door de inhoud, laat het mij gerust weten met vermelding van uw volledig adres en ook of u beschikt over een alarmsysteem en/of een waakhond.

Een praktisch punt om u niet te pletter te zoeken: google naar Mijnbestseller.nl, klik op 'shop', dan op 'bekijk categorieën', daarin op 'reizen en talen' en daarin tenslotte op 'regionalia'. Een beetje scrollen en u vindt het boek.

  EAN: 9789403651316
  Auteur: 
  Uitgever: Mijnbestseller
  Publicatiedatum:   09-02-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 235 mm
  Breedte: 155 mm
  Dikte: 11 mm
  Gewicht: 200 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 110