EAN:  9789403651026
Publicatiedatum:   01-06-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  181

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

"De Paardenwei" is het verhaal van John J. Beckers over zijn zoektocht om voor zijn paard een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving te scheppen. Over een periode van drie jaar, in totaal twaalf seizoenen, maakte hij van een vervallen stal en een kale weide een waar "Paardenparadijs".

John vertelt wat er met de paarden door de seizoenen heen gebeurde, over de mensen die hij onderweg ontmoette en wat dit alles voor hem betekende. Het boek bevat praktische tips over weidebeheer, maar houdt daar niet op. Elk hoofdstuk eindigt met "paardenpraat" waarin John reflecteert over de aard en leefwijze van het paard.

Paarden en mensen kunnen veel voor elkaar betekenen. De vraag “Wat ik nu doe, is dit in het belang van het paard?” leidt tot nieuwe inzichten, tot nieuwe toepassingen en een wederzijds gevoel van welbevinden.

John J. Beckers rijdt al meer dan veertig jaar Engels en Western. Hij is een actief promotor van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het welzijn van het paard zoals “Natural Horsemanship”. De stal en de wei liggen aan de rand van een nationaal park dat een thuis is voor een unieke verzameling van bomen, planten en dieren.

  EAN: 9789403651026
  Auteur: 
  Uitgever: Mijnbestseller
  Publicatiedatum:   01-06-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 155 mm
  Breedte: 235 mm
  Dikte: 17 mm
  Gewicht: 318 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 181