EAN:  9789403639062
Publicatiedatum:   08-07-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  336

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Het biografisch relaas van een bij tijd en wijle, nogal hypochondrische Indische Nederlander, ‘Matthijs Verdonk’, die opgroeide in het zich nog herstellende Amsterdam van na de tweede wereldoorlog en op latere leeftijd emigreert naar Thailand.

Daar in het land van de eeuwige zomer en eeuwige glimlach, maakt hij kennis met het Buddhisme, Tempels, Natuur, Cultuur, Nachtleven, Zang, Dans, Bargirls, Depressie, Alcoholisme, List, Bedrog.

Zodra Matthijs op een dag een Buddhabeeldje koopt in het prijzencircus van V & D in Hoorn, gaan er wezenlijk dingen veranderen in zijn leven. Onverklaarbare gebeurtenissen vinden dan plotseling plaats.

Het verlangen bij een volk te horen, ter erkenning van zijn existentie, iéts dat langzaam weg ebt in een snel veranderende Nederlandse samenleving, dwingt hem min of meer te émigréren, en zijn oude, huidige leven, achter zich te laten.

Met weemoed verlaat hij zijn moeder en de weinige vrienden die hij nog over heeft, voor een sprong in het onbekende duister. Een nog onbekende wereld voor Matthijs. Eerder bezocht hij op vakantie al wel eens het Islamitische Indonesië, waar hij hoopte iets van zijn roots te kunnen vinden.

  EAN: 9789403639062
  Auteur: 
  Uitgever: Mijnbestseller
  Publicatiedatum:   08-07-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 148 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 30 mm
  Gewicht: 488 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 336