EAN:  9789403618074
Publicatiedatum:   15-09-2021
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  201

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Op weg naar Paardnerschap, "grond"-beginselen, reflecties en studies, begeleidt je met paarden om te gaan als paardners. Er een echte verbinding mee aan te gaan. Het uitgangspunt is dat, alleen al door een andere fysieke houding aan te nemen en de paardentaal te imiteren, de respons van de paarden verandert. Deze elementen alleen al maken dat je van de paarden respect en vertrouwen krijgt. Het veranderen van je fysieke houding is ook een hulpmiddel gebleken voor hen die aan zelfontwikkeling willen doen.
De paarden helpen ook bij grenzen stellen, angst overwinnen, een burn-out of leidinggeven. Dit bleek in onze coaching sessies. Door te reflecteren over de nieuwe houding en inzichten, gingen de deelnemers op een andere manier in de wereld staan. De positieve respons van de paarden op deze nieuwe ingesteldheden, maakten dat het zelfvertrouwen en de weerbaarheid van de deelnemers, groeiden.
De fysieke veranderingen, die in het boek beschreven zijn en die we aan het paard gaan vragen, zijn voor wanneer we willen paardrijden. Zodoende krijgt het paard een goede houding om de ruiter op een gezonde manier te dragen.

  EAN: 9789403618074
  Auteur: 
  Uitgever: Mijnbestseller
  Publicatiedatum:   15-09-2021
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 210 mm
  Breedte: 297 mm
  Dikte: 12 mm
  Gewicht: 537 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 201