De overlevenden

€ 12,50

  Reserveren
  Toevoegen aan verlanglijst
EAN:  9789403187518
Publicatiedatum:   05-07-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  240

   Niet bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Een weergaloos verhaal over een disfunctionele familie

De grote literaire bestseller uit Zweden. Een weergaloos en intens verhaal over een disfunctionele familie en de gevolgen van een groot trauma uit het verleden.

Drie broers keren terug naar het vakantiehuis bij het meer waar twintig jaar eerder een ongeluk heeft plaatsgevonden dat hun leven voor altijd heeft veranderd. Ze hebben de as van hun overleden moeder mee om uit te strooien. Dat het hun moeders wens was om niet naast het graf van hun vader uitgestrooid te worden, ontdekken ze pas de avond voor de crematie via een brief die de broers in haar appartement vinden.

Benjamin bestuurt de auto, Pierre zit naast hem en Nils zit op de achterbank. Het is een reis naar hun verleden, naar een tijd waarin ze als jongens door hun ouders volledig aan hun lot werden over gelaten. Nu zijn ze jongemannen, uit elkaar gegroeid, maar nog altijd verbonden door een gedeelde geschiedenis van strijd om de aandacht van hun vader, en om de onvoorspelbare liefde van hun moeder. Door haar dood raakt alles in een stroomversnelling en de spanning tussen de broers loopt op. Welke tragedie heeft zich destijds precies afgespeeld?

  EAN: 9789403187518
  Auteur: 
  Uitgever: De Bezige Bij
  Vertaler:  Angélique de Kroon
  Publicatiedatum:   05-07-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 137 mm
  Dikte: 17 mm
  Gewicht: 267 gr
  Voorraad: Niet bestelbaar
  Aantal bladzijden: 240
  Trefwoorden:   familie;geheimen;broers;romans