EAN:  9789401617222
Publicatiedatum:   25-05-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  255

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

In de Quentin Tarantino-achtige thriller Het serpent van Pierre Lemaitre ontmoeten we Mathilde, een drieënzestig jarige vrouw, elegant en goedgekleed. In de buurt kent iedereen haar dankzij haar wandelrondjes met Ludo, haar dalmatiër. Niemand weet echter dat ze een koelbloedige huurmoordenaar is en dat ze áltijd keurig en onberispelijk werk levert. Mathilde is meedogenloos, kent de straten van Parijs op haar duimpje en er is geen brug waar ze de afgelopen dertig jaar geen pistool vanaf heeft gegooid.


Maar Mathilde wordt oud en slechtgehumeurd, en haar opdrachtgever maakt zich zorgen. Als Mathilde haar grip op de zaken verliest, moet ze zélf vrezen voor haar leven... En dat laat ze niet zomaar over haar kant gaan.


Strak geschreven, geestig en spannend, een wervelende thriller die doet denken aan Tarantino’s grootste films: dit is Pierre Lemaitre op zijn best.


'Helemaal geslaagd, heerlijk geschreven, een perfect plot, met een delicaat sarcastische toon.' – Le Canard enchainé


'Lemaitre levert ons goed geschreven amusement.' – NRC


**** 'Mathilde en Henri, die hun leven lang om elkaar heen hebben gedraaid, stevenen in Het serpent af op een zinderende apotheose, ‘een wedstrijd in traagheid’, zoals de auteur het noemt.' - VN Detective & Thrillergids

Als in de thriller Het serpent van Pierre Lemaitre de opdrachtgever van de bejaarde huurmoordenaar Mathilde besluit haar uit de weg te willen ruimen, neemt ze het heft in eigen handen.

  EAN: 9789401617222
  Auteur: 
  Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
  Vertaler:  Andreas Dijkzeul
  Publicatiedatum:   25-05-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 141 mm
  Breedte: 215 mm
  Dikte: 23 mm
  Gewicht: 347 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 255
  Trefwoorden:   Thrillers;Romans