Proeven van Italië
Francois-Régis Gaudry-Alessandra Pierini-Stéphane Solier-Ilaria Brunetti
Nederlands | 02-04-2024 | 400 pagina's
9789401497206
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 59,99
Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)
Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas
Tekst achterflap
Hoe wordt een Italiaanse maaltijd bereid? Wat is de échte geschiedenis van pizza? Kan gnocchi ook als dessert worden gegeten? Wat zijn de 35 manieren om een Italiaanse koffie te bestellen?... Geen onderwerp blijft onbesproken.
Maak kennis met honderden emblematische producten, iconische recepten, illustere figuren en typische gebruiken; een verleidelijke reis naar de Italiaanse keuken in een mix van gastronomie, voedingswetenschap, geschiedenis, culturele referenties, legendes, overleveringen, grafieken, kaarten, foto's en illustraties. Eén ding is zeker; je proeft Italië van noord tot zuiden van west naar oost. Buon appetito!
Beschrijving
Hoe wordt een Italiaanse maaltijd bereid? Wat is de échte geschiedenis van pizza? Kan gnocchi ook als dessert worden gegeten? Wat zijn de 35 manieren om een Italiaanse koffie te bestellen?... Geen onderwerp blijft onbesproken.
Maak kennis met honderden emblematische producten, iconische recepten, illustere figuren en typische gebruiken; een verleidelijke reis naar de Italiaanse keuken in een mix van gastronomie, voedingswetenschap, geschiedenis, culturele referenties, legendes, overleveringen, grafieken, kaarten, foto's en illustraties. Eén ding is zeker; je proeft Italië van noord tot zuiden van west naar oost. Buon appetito!
Slogan/Promotie
Hét standaardwerk voor de Italiaanse keuken!
Details
EAN : | 9789401497206 |
Uitgever : | Uitgeverij Lannoo |
Publicatie datum : | 02-04-2024 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 337 mm |
Breedte : | 254 mm |
Dikte : | 49 mm |
Gewicht : | 3031 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 400 |
Keywords : | gerechten;italië;eetcultuur |