Designerei
Marcel Wolterinck-Rob Poelman-Aafje Polak-Myriam Andriessen
Nederlands | 04-11-2024 | 232 pagina's
9789401491075
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
59,99
Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)
Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas
Tekst achterflap
Marcel Wolterinck, een van Nederlands toonaangevende interior designers, is vermaard om zijn elegante ontwerpen voor zowel het exterieur van een woning als het interieur en de tuin. Dat hij ook een uitstekende chef is, die familie en vrienden geregeld trakteert op smaakvolle gerechten, is minder bekend. Vooral Marcels unieke creaties met ei zijn befaamd.
In DesignerEI deelt hij 52 verrassende seizoensrecepten met ei. Daarvan zijn er 40 van hemzelf, en aanvullend heeft hij 12 topchefs uitgenodigd om hún favoriete gerecht met ei te serveren. Dus voor elke week van het jaar een nieuw recept! Met dit kookboek – uitermate stijlvol gefotografeerd en vormgegeven, zoals je van een ontwerper mag verwachten – brengt Marcel een ode aan een onverwacht veelzijdig ingrediënt: het ei.
TOPCHEFS
Tim Golsteijn - Restaurant Bougainville
Ron Blaauw - Ron Gastrobar
Kuniyoshi Ohtawara - Hokkai Kitchen
Jurgen van der Zalm - Restaurant Vinkeles
Fred Rasenberg - House chef Wolterinck
Tomas Bron - Zoldering
Koen Marees - Restaurant De Mark
Nicky Quarz - Bistrôt Chapeau
Wilco Berends - Restaurant de Nederlanden
Stephan Möllers - Restaurant Plantage 87
Schilo van Coevorden - Taiko Cuisine
Erik Tas - 't Ganzenest
Beschrijving
Marcel Wolterinck, een van Nederlands toonaangevende interior designers, is vermaard om zijn elegante ontwerpen voor zowel het exterieur van een woning als het interieur en de tuin. Dat hij ook een uitstekende chef is, die familie en vrienden geregeld trakteert op smaakvolle gerechten, is minder bekend. Vooral Marcels unieke creaties met ei zijn befaamd.
In DesignerEI deelt hij 52 verrassende seizoensrecepten met ei. Daarvan zijn er 40 van hemzelf, en aanvullend heeft hij 12 topchefs uitgenodigd om hún favoriete gerecht met ei te serveren. Dus voor elke week van het jaar een nieuw recept! Met dit kookboek – uitermate stijlvol gefotografeerd en vormgegeven, zoals je van een ontwerper mag verwachten – brengt Marcel een ode aan een onverwacht veelzijdig ingrediënt: het ei.
TOPCHEFS
Tim Golsteijn - Restaurant Bougainville
Ron Blaauw - Ron Gastrobar
Kuniyoshi Ohtawara - Hokkai Kitchen
Jurgen van der Zalm - Restaurant Vinkeles
Fred Rasenberg - House chef Wolterinck
Tomas Bron - Zoldering
Koen Marees - Restaurant De Mark
Nicky Quarz - Bistrôt Chapeau
Wilco Berends - Restaurant de Nederlanden
Stephan Möllers - Restaurant Plantage 87
Schilo van Coevorden - Taiko Cuisine
Erik Tas - 't Ganzenest
Slogan/Promotie
Een ode aan een onverwacht veelzijdig ingrediënt: het ei
Details
| EAN : | 9789401491075 |
| Uitgever : | Uitgeverij Lannoo |
| Publicatie datum : | 04-11-2024 |
| Uitvoering : | Hardback |
| Taal/Talen : | Nederlands |
| Hoogte : | 277 mm |
| Breedte : | 274 mm |
| Dikte : | 25 mm |
| Gewicht : | 1643 gr |
| Status : | Bestelbaar |
| Aantal pagina's : | 232 |
| Keywords : | esthetica;kunstgeschiedenis;gerechten met eieren |