Investeren in de tweede helft van je leven

Wat met je geld als je kinderen (bijna) het huis uit zijn en de lening (ongeveer) is afbetaald

EAN:  9789401488686
Publicatiedatum:   12-09-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  336

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

'We vonden dat er iets ontbrak. Een boek dat helder en eerlijk uitlegt waarin je je geld kunt investeren. Dat niet focust op één concrete manier, maar het hele pakket in ogenschouw neemt. En dat niet zomaar gouden tips belooft, maar ook de mogelijke risico's bespreekt. Want enkel dan kun je goede investeringskeuzes maken, volgens je eigen verwachtingen en mogelijkheden.'
- Ewald Pironet en Michaël Van Droogenbroeck

Vanaf de tweede helft van je leven kun je vaak iets meer opzijzetten. Maar een spaarrekening rendeert niet, zegt men. Klopt dat? Hoe vind je dan je weg in alle spaar- en beleggingsopties? Hoe weet je wat er bij je past en hoe begin je eraan? Hoeveel heb je nodig voor je oude dag, en hoe zorg je dat er ook wat overblijft voor je kinderen en kleinkinderen?

 • Breed overzicht van alle spaar- en investeringsmogelijkheden, onder meer spaarrekeningen en verzekeringen, aandelen en obligaties, vastgoed, bitcoin, goud en kunst.
 • Met getuigenissen van bekende Vlamingen, van Meyrem Almaci en Luc Appermont over Paul De Grauwe en Kamagurka tot Jacques Vermeire, Fons Verplaetse en Ben Weyts.
 • Met aandacht voor zeepbellen, praatjesmakers en fraudeurs.
 • Met handvatten voor onzekere tijden: welke invloed heeft de zwaarste recessie sinds de jaren 1930 op elke investeringsvorm?

  EAN: 9789401488686
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Lannoo
  Publicatiedatum:   12-09-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 245 mm
  Breedte: 160 mm
  Dikte: 30 mm
  Gewicht: 530 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 336