EAN:  9789401486545
Publicatiedatum:   17-01-2023
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  186

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Marcelo Ballardin (°1981) leefde in Brazilië, de Verenigde Staten, Italië en Engeland vooraleer hij neerstreek in België. De verfijnde productkeuken waarmee hij in zijn Gentse restaurants OAK en DOOR73 zijn gasten telkens opnieuw verrast, is die van een kosmopoliet. Met uitgesproken smaken en spannende combinaties, waarvoor hij zowel uit de Zuid-Amerikaanse als de Aziatisch keuken en culinaire traditie inspiratie put, drukt Ballardin een geheel eigen stempel op zijn gerechten. In dit boek vertelt hij over eten, koken en de liefde in al haar vormen. Hij legt zijn recepten en zijn ziel bloot.

'Het Braziliaans/Italiaans bloed van Marcelo Ballardin, zijn reiservaringen en de internationale uitstraling van de keukenploeg bepalen het DNA van OAK. De keuken is detaillistisch en weldoordacht. Het samenspel van texturen en smaken is subtiel. Er zit veel reflectie achter de verbazende smaakassociaties.'
- MICHELIN Gids

'Met spannende, persoonlijke creaties die zowel putten uit de Zuid-Amerikaanse als de Aziatische en culinaire traditie heeft Marcelo Ballardin van zijn kleine restaurant een bijzondere plek gemaakt. Wij blijven fan van zijn ongewone combinaties en technische finesse.'
- Gault&Millau

Topchef Marcelo Ballardin verrast alle zintuigen met zijn eerste boek

    EAN: 9789401486545
    Auteur: 
    Uitgever: Uitgeverij Lannoo
    Publicatiedatum:   17-01-2023
    Formaat: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 290 mm
    Breedte: 230 mm
    Dikte: 27 mm
    Gewicht: 1066 gr
    Voorraad:  Bestelbaar
    Aantal bladzijden: 186
    Trefwoorden:   ballardin marcelo;gerechten