The daily dad

366 meditaties over ouderschap, liefde en de kunst van het opvoeden

EAN:  9789400516571
Publicatiedatum:   24-10-2023
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  432

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

The Daily Dad is een boek dat je elke dag helpt om een betere ouder te worden door je te inspireren met de wijsheid van de grootste denkers en ouders uit de geschiedenis.

‘Het leven is kort. Vergeet niet de belangrijkste dingen in ons leven; leven voor andere mensen en hen goed behandelen.’ – Marcus Aurelius

Vader of moeder worden is meer dan alleen een biologisch proces - het vergt een leven lang opoffering, dienstbaarheid en vooral liefde. Het vergt moed en toewijding om elke dag je bed uit te komen en je kinderen op de eerste plaats te zetten. Je zult momenten meemaken waarin je je kind troost na een nachtmerrie, maar ook dat je je geduld verliest tijdens een driftbui. Gelukkig sta je er niet alleen voor. In The Daily Dad helpt Ryan Holiday je met 366 tijdloze meditaties over ouderschap in een paar alinea’s per dag – behapbaar voor elke ouder zelfs met chronisch slaaptekort.

Puttend uit zijn eigen ervaring als vader van twee kinderen en lessen uit het leven van legendes als Theodore Roosevelt, Bruce Springsteen, Queen Elizabeth II, Marcus Aurelius en Toni Morrison, biedt hij wijsheid en begeleiding om het rolmodel te zijn dat je kind nodig heeft. Of je nu je eerste verwacht of al grootouder bent, The Daily Dad biedt bemoediging, perspectief en praktisch advies voor elke fase van het leven van je kind.

  EAN: 9789400516571
  Auteur: 
  Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
  Publicatiedatum:   24-10-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 216 mm
  Breedte: 144 mm
  Dikte: 37 mm
  Gewicht: 538 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 432
  Trefwoorden:   filosofie;opvoeding;ouderschap;stoïcisme;vaderschap;levenskunst;ouder-kindrelatie