Hoe creatiever, hoe liever

Laat je kind denken in mogelijkheden

EAN:  9789090336466
Publicatiedatum:   15-09-2021
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  208

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Dit boek is geschreven voor iedereen die omgaat met kinderen in de basisschoolleeftijd en bewuste keuzes wil maken in de opvoeding.

Creatief denken helpt kinderen zich te ontwikkelen tot onafhankelijke, veerkrachtige volwassenen. Suzan van Delft is ervan overtuigd dat creatief denken één van de meest waardevolle levensvaardigheden is die daarbij nodig is.

Maar... hoe dan?

Dit praktische boek wijst je de weg. Suzan van Delft beschrijft waarom een creatieve geest zo belangrijk is, laat je ontdekken hoe buitengewoon bijzonder jij en je kind zijn, wijst je op het belang van een rijk gevulde wonderkamer in je hoofd en spoort je aan om zelf aan de slag te gaan om creatieve vaardigheden te ontwikkelen tijdens alledaagse activiteiten.

Dit boek is voor iedereen die omgaat met jonge kinderen. Het legt je uit hoe jij creatief denken kan herontdekken en iedere dag kan stimuleren. Het verruimt je blik en laat je denken in mogelijkheden.

Creativiteit is dé bron voor buitensporig veel mogelijkheden, en verruimt je blik. Creatief denken is een bepaalde manier om dingen te zien, problemen op te lossen en vol vertrouwen je ding te doen in een wereld die voortdurend verandert.
Thuis, op school en in het werk: creativiteit komt een leven lang van pas.
Hoe creatiever, hoe liever gaat over het denken in mogelijkheden. Suzan van Delft onderzocht hoe je als ouder bij de opvoeding je kind een creatieve mindset kunt meegeven. Het boek biedt achtergrondinformatie over creativiteit en bevat praktische, handige adviezen en opdrachten om die te ontdekken en toe te passen in je dagelijks doen en laten.

  EAN: 9789090336466
  Auteur: 
  Uitgever: De Vrije Uitgevers
  Publicatiedatum:   15-09-2021
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 205 mm
  Breedte: 258 mm
  Dikte: 25 mm
  Gewicht: 978 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 208