EAN:  9789083350424
Publicatiedatum:   05-09-2023
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  70

  Te bestellen

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

In de complexe wereld van het persoonsgebonden budget (pgb) vormt kennis van de juridische regels de sleutel tot succesvolle ondersteuning. Wegwijs in het pgb biedt professionals en pgb-houders een heldere en beknopte inleiding in de essentiële juridische aspecten die van belang zijn bij de toekenning en het beheer van persoonsgebonden budgetten.

Dit boek zet de wettelijke kaders en richtlijnen uiteen die van invloed zin op het pgb-proces en verschaft alle betrokkenen het gereedschap dat ze nodig hebben voor een nauwkeurige omgang met het pgb.

Wegwijs in het pgb is een onmisbare gids voor alle professionals die hun kennis willen verdiepen en hun vaardigheden willen aanscherpen om op een professionele manier met het pgb-proces om te gaan: van gemeentemedewerkers tot pgb-houders en degenen die pgb-houders bijstaan. Dit boek biedt de praktische informatie die je nodig hebt om de beste ondersteuning te bieden aan budgethouders en een effectievve bijdrage te leveren aan het pgb-beheer binnen jouw gemeente.

  EAN: 9789083350424
  Auteur: 
  Uitgever: Berghauser Pont Publishing
  Publicatiedatum:   05-09-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 239 mm
  Breedte: 170 mm
  Dikte: 8 mm
  Gewicht: 196 gr
  Voorraad: Te bestellen
  Aantal bladzijden: 70