EAN:  9789083331133
Publicatiedatum:   21-07-2023
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  152

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Het leven van de jonge Dalvino in Suriname bestaat uit het overleven van de armoede en zijn gewelddadige vader. Dalvino groeit op in de schaduw van zijn enige held, zijn oudere broer Rico die hem beschermt en liefde geeft.

Wanneer hij naar Nederland verhuist, verandert het leven van de rustige Dalvino. Hij komt door onverwachte gebeurtenissen in aanraking met de Nederlandse onderwereld en raakt betrokken bij een misdaadorganisatie in Amsterdam.

Door zijn onbewust diepe verlangen naar geld en aanzien raakt Dalvino steeds verder van zichzelf en de realiteit verwijdert. Wanneer hij ook nog zijn hart verliest aan de beeldschone Vanessa, komt Dalvino voor nog meer dilemma's te staan.

Het boek geeft een rauwe levensschets van een jongen die zijn weg probeert te vinden in de onderwereld, waar wantrouwen de norm is en geld zowel vriend als vijand is. Zal hij hieraan kunnen ontsnappen?

Over de auteur

Lyona Rose (1990) is opgeleid als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan de Hoge school van Amsterdam. Tevens heeft ze negen jaar op de theaterschool in Amsterdam gezeten. Naast het werken met mensen heeft Lyona Rose altijd een creatieve kant gehad. Schrijven is vanaf jongs af aan een van haar grootste passies. Lyona Rose schrijft voor een breed publiek en heeft inmiddels meerdere titels op haar naam staan. 'Angryboys' is haar eerste fictieboek.

  EAN: 9789083331133
  Auteur: 
  Uitgever: Futuro Uitgevers B.V.
  Publicatiedatum:   21-07-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 210 mm
  Breedte: 150 mm
  Dikte: 14 mm
  Gewicht: 233 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 152