EAN:  9789083230245
Publicatiedatum:   16-06-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  302

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

We leven in verwarrende tijden, waarin alle zekerheden op losse schroeven staan. Hoe zal onze toekomst eruitzien? In de Brief aan de Hebreeën (en aan ons!) lezen we over een anker dat niet afhankelijk is van de golven van de tijd, omdat het vastligt in de hemel. We moeten verbonden blijven met de hemel, om niet te wankelen bij alles wat er op ons af komt ... zodat alleen blijft wat onwankelbaar is.

Hebreeën richt onze aandacht op de hemel. Daar is Jezus, die met Zijn bloed voor ons instaat en voor ons bidt. We worden aangemoedigd om te volharden in het geloof, want er ligt een beloning voor ons klaar. Die hoop is onze kracht.

De Brief aan de Hebreeën is niet gemakkelijk te doorgronden. Maar wordt hij ontsloten, dan ontdekken we een boek waarmee we de toekomst in kunnen.

Michael Eaton neemt ons vers voor vers mee door dit Bijbelboek. Hij heeft daarvoor de 13 hoofdstukken van de Brief opgedeeld in 80 korte studies. Zijn uitleg is bedoeld voor predikanten, studenten, Bijbelgroepen en elke geïnteresseerde Bijbellezer.

Verwerkingsvragen bij alle 80 studies zijn gratis verkrijgbaar via de webshop van The Grace Factory.

Michael Eaton neemt ons vers voor vers mee door het Bijbelboek Hebreeën. Zijn uitleg is bedoeld voor predikanten, studenten, Bijbelgroepen en elke geïnteresseerde Bijbellezer.

  EAN: 9789083230245
  Auteur: 
  Uitgever: De Vrije Uitgevers
  Vertaler:  Carel de Vink
  Publicatiedatum:   16-06-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 160 mm
  Breedte: 240 mm
  Dikte: 19 mm
  Gewicht: 542 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 302