EAN:  9789083198767
Publicatiedatum:   28-06-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  96

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

De mooiste fietsroutes van Zeeland


Met deze handzame A5 fietsroutegids ontdek je Zeeland in de 25 mooiste fietsroutes van de provincie. Gemakkelijk met behulp van fietsknooppunten. Voor e-bikes en gewone fietsen. Met mooie foto’s, kaarten, praktische informatie, handige startplekken met ruime parkeergelegenheid en leuke plekken en restaurantjes onderweg.

In het kort • De 25 mooiste fietsroutes in Zeeland

 • Voor e-bikes en gewone fietsen

 • Mooie natuur, leuke plaatsen, rustpunten en bezienswaardigheden

 • Tips voor een hapje en drankje onderweg

 • Startpunten met goede parkeergelegenheid

 • Verrijkt met prachtige foto’s


Een fietsgids uit de populaire fietsgidsen-serie van REiSREPORT. Geschreven door bestseller-auteurs en reisgidsmakers Marlou Jacobs & Godfried van Loo.


Fiets langs leuke plekken


Met de fietsroutes in deze fietsgids leiden we je langs fraaie natuurgebieden, interessante bezienswaardigheden, knusse dorpjes en andere leuke afstappunten. De routes liggen verspreid door Zeeland dus is er altijd wel een route dichtbij.


Start- en rustpunten


Bij elke fietsroute tippen we leuke plekken voor een drankje, gebakje, lunch of iets anders lekkers. Ook vertellen we je van goede startpunten met ruime parkeergelegenheid om je fietstocht te starten. Wel zo handig natuurlijk.


Knooppunten en nóg meer routes


Bij elke fietsroute in deze fietsgids geven we je de knooppunten. Hiermee kun je heel eenvoudig de fietsroutes volgen. Ben je na een fietsroute nog niet uitgefietst? Bij elke route geven we je een extra route die je kunt raadplegen door een qr-code te volgen.


Schitterende foto’s en interessante weetjes


Zoals je van ons (Team REiSREPORT) gewend bent, is ook deze handzame A5 fietsroutegids van Zeeland verrijkt met schitterende foto’s. Zo kun je thuis op de bank al even genieten van de fietstocht die je gaat maken. Ook vertellen we je wat meer van de regio’s waar je gaat fietsen en vermelden we wat leuke weetjes.


Geniet van Zeeland met deze handzame fietsgids met de mooiste fietsroutes van de provincie. Voor heel veel leuke dagen op de fiets. Op de uitgebreide website www . reisreport . nl vind je nog meer aanvullende routes, zie je de hele collectie en kun je even bladeren door onze bijpassende reisgidsen van Nederland.


Prachtig cadeau


Deze leuke fietsroutegids van Zeeland is een prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders. Niet alleen door de mooie fietsroutes en schitterende foto's, maar ook door de keuze in papiersoort en luxe afwerking.

Ontdek Zeeland met de mooiste fietsroutes van de provincie. Voor e-bikes en gewone fietsen. Met fietsknooppunten, fraaie foto’s, bezienswaardigheden en tips voor een hapje en drankje onderweg.

Ontdek Zeeland met de mooiste fietsroutes van de provincie. Voor e-bikes en gewone fietsen. Met fietsknooppunten, fraaie foto’s, leuke plekken onderweg en handige startplekken met ruime parkeergelegenheid.

  EAN: 9789083198767
  Auteur: 
  Uitgever: REiSREPORT B.V.
  Publicatiedatum:   28-06-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 148 mm
  Breedte: 209 mm
  Dikte: 11 mm
  Gewicht: 278 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 96
  Reeks:   Reisreport fietsroutes
  Trefwoorden:   e-bike;fietsgids;fietsroute;fietsroutes;fietsroutes zeeland;zeeland;Zeeland