EAN:  9789082669732
Publicatiedatum:   17-09-2021
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  112

  Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Dit is een bundeling van mijn meest spannende avonturen. Deze verhalen verschenen al eerder in de reeks van Freeks Wilde Avonturen.

Al ruim tien jaar lang reis ik de hele wereld over op zoek naar de mooiste plekken en de meest bijzondere dieren. Elke reis is weer net zo spannend, omdat je nooit weet wat je tegenkomt!

Soms zit ik de ene week in de sneeuw op zoek naar rendieren en poolvossen, om een week later in de schroeiende hitte van de woestijn te speuren naar woestijnkevers en stokstaartjes. Elke omgeving brengt weer andere uitdagingen voor mij en mijn team met zich mee. Maar ook voor de dieren die erin leven! In dit boek laat ik je een aantal verschillende dieren zien die zich perfect hebben aangepast aan hun omgeving.

Voor mijn werk als hoogleraar, onderzoeker en presentator reis ik de hele wereld over en maak ik een heleboel spannende avonturen mee. Elke plek op aarde is anders en daarom is geen avontuur hetzelfde. Met dit boek wil ik alles delen over de dieren die ik tegenkom. Ik hoop dat je net zoveel geniet van de natuur, wetenschap en wilde dieren als ik!

Dit boek is een verzameling van oude en nieuwe verhalen, van Freeks meest spectaculaire avonturen en reizen van de afgelopen jaren. Wordt net zo enthousiast over de natuur, wetenschap en wilde dieren!

Een groot deel van mijn volwassen leven heb ik doorgebracht op de meest exotische plekken van onze planeet. Ik ben altijd op zoek naar bijzondere dieren en doe niets liever dan mijn ontdekkingen delen met zoveel mogelijk mensen. Dus ook met jou!

Voordat ik op reis ga bereid ik me altijd goed voor. Wat voor weer is het waar ik heen ga? Hoeveel eten en drinken moet ik meenemen? En natuurlijk, wat voor dieren leven er! Ik moet mij natuurlijk heel anders voorbereiden als ik naar een regenachtige jungle ga, dan als ik op zoek ga naar dieren in de woestijn. Het is dus ook niet gek dat je in verschillende omstandigheden ook hele verschillende diersoorten tegenkomt. Van de dichtbegroeide jungle tot de koude sneeuw, in het water, op de open savanne, in de bloedhete woestijn en op tof tussen de rotsen: het is nergens hetzelfde. In dit boek wil ik de grote diversiteit aan dieren in hun verschillende leefomgevingen met jullie delen. Van spinnen die kunnen koprollen tot vogels die flirten met hun gekleurde voeten en apen die graag in bad gaan om op te warmen.

Dit boek is een verzameling van oude en nieuwe verhalen, van mijn meest spectaculaire avonturen en reizen van de afgelopen jaren. Ik hoop dat jullie na het lezen dit boek net zo enthousiast zijn geworden over de natuur, wetenschap en wilde dieren als ik!

Veel leesplezier!

Laterrr, Freek

  EAN: 9789082669732
  Auteur: 
  Uitgever: Studio Freek Productions B.V.
  Publicatiedatum:   17-09-2021
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 205 mm
  Breedte: 252 mm
  Dikte: 13 mm
  Gewicht: 544 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 112
  Reeks:   Freeks wilde avonturen