Respectvolle Ouders, Respectvolle Kinderen

De 7 sleutels tot samenwerken en verbinding

EAN:  9789082361391
Publicatiedatum:   26-01-2023
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

De thema’s die in dit boek besproken worden zullen herinneringen en herkenbaarheid oproepen bij zowel jonge als ervaren ouders. De essentie van dit boek sluit naadloos aan op de uitdagingen van het ouderschap in onze hedendaagse samenleving.

De gemiddelde kosten van levensonderhoud maken het noodzakelijke dat beide ouders werken om te zorgen voor een modale levensstandaard voor hun gezin. Naast deze economische stress zijn er technologische ontwikkelingen, die ervoor zorgen dat men op een dag veel meer kan ondernemen dan vroeger. Deze overbelasting veroorzaakt sneller emotionele reacties en worden mensen – jong & oud - al bij kleine oneffenheden, vertragingen of omwegen geprikkeld.

Respectvolle ouders, Respectvolle Kinderen kan de gids zijn naar een respectvolle en open communicatie binnen gezinnen, waardoor behoeften besproken en vervuld worden en conflicten kunnen worden omgezet in samenwerking. De processen en suggesties ter verbetering van respect en samenwerking gelden voor kinderen van alle leeftijden en zijn ook inzetbaar in de communicatie met volwassen familieleden.

Respectvolle Ouders, Respectvolle kinderen biedt een nieuwe manier om het gedrag van kinderen te begrijpen en een nieuwe manier om hierop in te spelen die geïnspireerd is op het

  EAN: 9789082361391
  Auteur: 
  Uitgever: Mens en Communicatie BV
  Vertaler:  Harald Borjans
  Publicatiedatum:   26-01-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 240 mm
  Breedte: 168 mm
  Dikte: 14 mm
  Gewicht: 440 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)