EAN:  9789079040810
Publicatiedatum:   01-06-2022
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  44

  Beschikbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas

Boek met cd en downloadcode - Duurtijd: 100+ min

Leerling-ridder Kay, zoon van Sir Ector, bereidt zich voor op zijn praktisch ridderexamen. Hij wordt daarbij geholpen door zijn plusbroer Arthur, en lichtjes uitgelachen door hun vriendin Gwinevere. Maar Sir Ector heeft nog een andere bron van stress: Uther, de oude koning van heel Engeland, is dood. Koning Lot, de koning van een heel klein stukje Engeland en overwinnaar van de slag bij Pétanque, ziet zijn billen wel op die troon zitten. Met zijn favoriete heks Morgane Le Fay lijkt dat een fluitje van een oude Engelse munteenheid. Maar Lot krijgt dat zwaard niet uit die steen.

Welk zwaard uit welke steen? Precies! Daar wordt het allemaal erg mysterieus. En die oude gek geworden magiër Merlijn lijkt nauwelijks in staat daar meer klaarheid in te brengen. Luisteren dan maar weer zeker?

Met de stemmen van Warre Borgmans, Jonas Vermeulen, Robbert Vervloet, Jennifer Heylen, Vic De Wachter, Herwig Ilegems, Dirk Roofthooft, Clara Cleymans, Ini Massez, Koen De Graeve, Gène Bervoets, Bruno Vanden Broecke, Raf Walschaerts, Guga Baul en Frank Vander Linden.

Leerling-ridder Kay bereidt zich voor op zijn praktisch ridderexamen. Hij wordt geholpen door plusbroer Arthur, en lichtjes uitgelachen door hun vriendin Gwinevere. Maar Sir Ector heeft nog een andere bron van stress ...

  EAN: 9789079040810
  Auteur: 
  Uitgever: Het Geluidshuis Uitgeverij
  Publicatiedatum:   01-06-2022
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 210 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 10 mm
  Gewicht: 450 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 44
  Reeks:   Heerlijk hoorspel
  Trefwoorden:   Luisterboeken;Hoorspelen;Arthurverhalen;sprookje;ridders