Lief voor mezelf


Nederlands | 15-03-2023 | 112 pages

9789072189363

Paperback / softback


€ 20,00

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas
Korte beschrijving/Annotatie

Karen Geens breekt in debuut ‘Lief voor mezelf’ een lans voor meer zelfliefde, zelfzorg en zelfacceptatie. De moeizame weg die ze aflegde, bracht haar uiteindelijk dichter bij zichzelf.

Tekst achterflap

Lach maar, al staren ze je aan. Sprankel maar. En laat ze maar. Laat ze maar denken, al huil je tien minuten lang, als een klein kind, te midden van een groep volslagen onbekenden. Probeer maar, ook al voel je de daver in je stem en de twijfel in je hart. Als het niet lukt, probeer dan vooral nog een keer. Denk na bij elke stap die je zet, groot of klein, maar denk vooral niet te veel na. Heb vertrouwen. Je bent op de goeie weg. Wees dankbaar, dankbaar voor alle kleine dingen op je pad, al is het maar voor dat ene lieveheersbeestje dat net in je ooghoek verscheen, op het moment dat je dacht dat je door de grond zou zakken. Je bent niet door de grond gezakt. Je staat er nog. En je staat heus niet alleen!

In deze authentieke getuigenis toont Karen de moeizame weg die ze afgelopen jaren aflegde, een pad vol ups en downs, maar wel één dat haar dichter bij de stem van haar ware ik bracht, vol vreugde, creativiteit en (zelf)liefde.

Over de auteur

Karen Geens (1992) studeerde af als master in het tolken aan de KU Leuven en startte haar carrière in het onderwijs. Ze speelt, schrijft, vertelt verhalen en brengt mensen met elkaar in verbinding, maar ze volgt in de eerste plaats, altijd en overal, haar hart.

Slogan/Promotie

Lief voor mezelf, op zoek naar fysieke en mentale balans

In deze authentieke getuigenis breekt Karen Geens een lans voor meer zelfliefde, zelfzorg en zelfacceptatie. Ze toont de moeizame weg die ze afgelopen jaren aflegde, een pad vol ups en downs, maar wel één dat haar dichter bij de stem van haar ware ik bracht, vol vreugde, creativiteit en (zelf)liefde.

Details

EAN :9789072189363
Auteur: 
Uitgever :Bloom
Publicatiedatum :  15-03-2023
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :214 mm
Breedte :153 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :177 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :112
Trefwoorden :  zelfzorg;zelfcompassie;alternatieve geneeswijzen;biografie;geestelijke gezondheid;mentale weerbaarheid;geestelijke gezondheidszorg;ziekte;alternatieve geneeskunde;persoonlijke ontwikkeling;hsp;zelfliefde;levenskunst;zelfliefde balans;hooggevoelig