In de Wulf

Kobe Desramaults


Nederlands | 05-11-2025 | 192 pagina's

9789058563484

Hardback


€ 39,00

 Voorraad in de winkel
   Beschikbaar

   Ruilen mogelijk binnen de 14 dagen (niet op specifieke bestellingen)

   Gratis leveren aan huis in Sint-Niklaas




Tekst achterflap

Culinair raffinement staat centraal in de innovatieve keuken van Kobe Desramaults. De chef van het sterrenrestaurant 'In De Wulf' en medeoprichter van de 'Flemish Foodies' creëert opmerkelijke gastronomische gerechten, geïnspireerd door zijn Vlaamse roots en de nabijheid van de zee. Streekproducten, schelp- en schaaldieren nemen in de keuken van Kobe een bijzondere plaats in en hij creëert er ware smaakexplosies mee. Steeds weer wil hij innoveren en een maximum aan aroma's teweegbrengen. Kortom, de keuken van Kobe combineert op schitterende wijze culinaire toptechnieken met de rijke smaken van zijn geboortestreek. In zijn eerste boek toont Kobe Desramaults ons de talrijke rijkdommen van de Westhoek. Als inleiding schildert auteur Annick Vansevenant een prachtig portret van deze streek, aan de hand van thema's als de zee, de Ijzer, de Grote Oorlog, Dranouter.

Na een korte voorstelling van de chef en zijn restaurant brengt Kobe Desramaults een ode aan de vier seizoenen. Per seizoen brengt hij 10 innovatieve gerechten op basis van een of meerdere streekproducten. De recepten worden geïllustreerd met korte bijdragen over de specifieke eigenschappen van de gebruikte ingrediënten of de producenten uit de streek.

Beschrijving

Culinair raffinement staat centraal in de innovatieve keuken van Kobe Desramaults. De chef van het sterrenrestaurant 'In De Wulf' en medeoprichter van de 'Flemish Foodies' creëert opmerkelijke gastronomische gerechten, geïnspireerd door zijn Vlaamse roots en de nabijheid van de zee. Streekproducten, schelp- en schaaldieren nemen in de keuken van Kobe een bijzondere plaats in en hij creëert er ware smaakexplosies mee. Steeds weer wil hij innoveren en een maximum aan aroma's teweegbrengen. Kortom, de keuken van Kobe combineert op schitterende wijze culinaire toptechnieken met de rijke smaken van zijn geboortestreek. In zijn eerste boek toont Kobe Desramaults ons de talrijke rijkdommen van de Westhoek. Als inleiding schildert auteur Annick Vansevenant een prachtig portret van deze streek, aan de hand van thema's als de zee, de Ijzer, de Grote Oorlog, Dranouter.

Na een korte voorstelling van de chef en zijn restaurant brengt Kobe Desramaults een ode aan de vier seizoenen. Per seizoen brengt hij 10 innovatieve gerechten op basis van een of meerdere streekproducten. De recepten worden geïllustreerd met korte bijdragen over de specifieke eigenschappen van de gebruikte ingrediënten of de producenten uit de streek.

Details

EAN :9789058563484
Auteur: 
Uitgever :Pelckmans Uitgevers
Publicatie datum :  05-11-2025
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :225 mm
Breedte :225 mm
Gewicht :1089 gr
Status :Beschikbaar
Aantal pagina's :192